Trabzon’da zor gunler

Güncelleme Tarihi:

Trabzon’da zor gunler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 1999 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor'da şanssızlıklar, kötü haberler üstüste geliyor. Bordo mavililer sakatlıklar, kazalar derken, son olarak da Ogün'ün babasının ölümüyle sarsıldılar.

Trabzonspor'un üzerinden kara bulutlar eksik olmuyor. Geçen sezon kaleci Metin Aktaş'ın trafik kazası geçirerek ölümden dönmesinden sonra, bu sezon da Seyit Cem transfik canavarına kurban gitmekten son anda kurtuldu. Bu sezon sakat futbolcuların çokluğu nedeniyle hiç bir maçına tam kadro çıkamayan bordo mavili camiada ölüm haberleri de matem havası estiriyor.

Ayağı kırıldığı için ilk yarı boyunca yararlanılamayan Fatih, ikinci yarıda bu sıkıntıdan kurtulurken, ilk yarı sonunda atroskopi olan Abdullah'ın da takımdan uzak kalmasıyla sorun yaşamıştı. İkinci yarıya başlarken az sorunlu gözüken Trabzonspor, Gaziantepspor maçı öncesinde sakatlıklarla tanıştı.

Kalitvintsev, Ünal ve Vugrineç'in sakatlıklarına, daha sonra Ogün'de eklendi. Geçtiğimiz hafta içinde idman öncesinde kurban kesilerek, şanssızlığın ortadan kalkması arzulandı. Ancak hafta içinde Campbell, Recep ve Ünsal sakatlandı. Bursa maçına kadar sakatlıkların iyileşmesi için yoğun çaba sarfedildi.

Bursaspor maçı öncesi, ‘‘Sakatların tümü düzeldi. Bu haftaki maça eksiksiz çıkacağız’’ açıklaması yapılırken, Bursa'da kamp yapılan Kervansaray Otel'ine, ‘‘Ogün'ün babası vefat etti’’ haberi geldi. Bu haber kampta tam bir şok etkisi yarattı. Ogün maç kadrosundan çıkarıldı.

Bilindiği gibi Trabzonspor'un eski futbolcusu Schalke 04'de forma giyen Hami'nin babası Osman Mandıralı da bundan 2,5 ay önce ölmüştü. Ogün'ün acısını içinde duyan Trabzonspor'da, Bursaspor maçı öncesi yapılan son çalışmada bu kez daha sakatlıktan yeni kurtulan Vugrineç yeniden sakatlandı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!