Zeka özürlü genç kızı nişan tahtası yaptılar

Güncelleme Tarihi:

Zeka özürlü genç kızı nişan tahtası yaptılar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 1998 00:00

Haberin Devamı

Teksas Fort Worth'da kaçırdıkları akli dengesi bozuk kadını nişan tahtası gibi hedefe koyup atış talimi yapan ve tüfekle vurarak öldüren iki cani yargılanmaya başladı.

Mahkeme kayıtlarına göre, 24 yaşındaki Robert Neville Jr. ile 19 yaşındaki kafadarı Michael Hall bu yılın başında yine 19 yaşında Amy Robinson adlı zeka özürlü bir kızı kaçırarak kırsal bölgede üzerinde atış talimi yaptılar. Saçma atan tüfekle Robinson'a defalarca ateş eden caniler sonunda bir tüfekle zavallı genç kızı vurarak öldürdü.

Sapık caniler üstelik bir TV kanalına çıkıp sanki yaptıkları vahşet marifetmiş gibi övündüler. Ancak bu hareketleri en büyük hataları oldu. Çünkü 3 Mart'ta Meksika sınırında gümrük kontrolleri sırasında yakalanan canilerin itiraflarını içeren TV kaydı mahkeme tarafından geçerli kanıt sayıldı.

Canilerin TV'deki itiraflarına göre, olay şöyle gelişti. Neville ve Hall 15 Şubat'ta Hall'ın çalıştığı marketteki iş arkadaşı Robinson'ı bisikletle işe gelirken yolunu kesip kaçırdı. Önce Neville saçma atan tüfeğiyle Robinson'un üzerine ateş açtı ve ilk atışta göğsünden vurdu. İkinci atış zavallı kızın başına isabet etti. Daha sonra tüfeğini kapan Michael Hall ateş etmeye başladı. Özürlü genç kız aldığı yaralarla ölürken yaptıklarından sapıkça bir zevk alan iki cani kahkahalara boğuldu.

Yakalandıkları zaman da yaptıkları garip hareketlerle polisin dikkatini çeken dengesiz gençler verdikleri yazılı ifadelerde de herşeyi büyük bir soğunkanlılıkla itiraf etti. En az müebbet hapis istemiyle yargılanan sanıklar mahkeme sonucunda suçlu bulunularsa idam cezasına çarptırılabilecek.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!