Bosna'da balayı

Güncelleme Tarihi:

Bosnada balayı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 1998 00:00

Haberin Devamı

Elvir ve Sinem Baliç çifti, genç futbolcunun Bosna Milli Takımı kampı giçin gittikleri Saraybosna'da adeta ikinci balayı yaşıyor. Yeni evli çift ilk kez objektifler karşısında el ele, göz gözeydi.

Bosna'da aşk başkadır

Türk futbol tarihinin en pahalı futbolcusu unvanını elinde bulunduran Fenerbahçeli Elvir Baliç, Bosna Milli Takımı kampına katılmak için gittiği Saraybosna'ya eşi Sinem hanımı da götürdü. Yeni evli çift, balayı niteliğindeki Bosna ziyaretinde Başkent Saraybosna'yı geziyor, Baliç'in akrabaları ile tanışıyor.

Baliç ailesi birarada

Çek Cumhuriyeti ve Litvanya maçları nedeniyle 10 gün Bosna'da kalacak olan çift, dün Saraybosna'da Rimski Most (Roma Köprüsü) restoranında Baliç'in ailesi ile birlikte öğle yemeği yedi. Oldukça keyifli olduğu gözüken Baliç ailesi daha sonra şehir turu yaptı ve Saraybosna'nın tarihi mekanlarını dolaştı.

Saraybosna büyüsü

Baliç kamptayken 10 gün boyunca kayınpederinin evinde kalacak olan ve Boşnakça öğrenmeye başlayan Sinem hanım, Bosna'yı Boliç'in eşi Gaye'den dinlediğini ve beklediğinden de güzel bulduğunu belirterek, ‘‘Burada balayı yaşıyor gibiyiz. Büyüleyici bir kent. Baliç bana doğduğu kenti, anılarını anlattı’’ ifadesini kullandı.

Türk gelinin mutluluğu...

Bosna kökenli olan ve takım arkadaşı Boliç gibi önce Türk vatandaşlığına geçen, ardından da bir Türk kızı ile evlenen Elvir Baliç, eşi Sinem hanımla Saraybosna'da balayı yaşıyor. Baliç'in babasının evinde kalan genç çift, Milli Takım idmanlarından arta kalan her süreyi başbaşa geçiriyor ve Saraybosna’nın tarihi yerlerini dolaşıyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!