Trabzon eriyor 0-0

Güncelleme Tarihi:

Trabzon eriyor 0-0
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 1998 00:00

Haberin Devamı

İki sezondur sahasında yenemediği İstanbulspor karşısında sadece savunmada iyi gözüken, orta alan ve hücumda ise bekleneni veremeyen bordo mavili takım bir puana razı oldu.

Taraftar isyan etti

Trabzonspor Campbell, Recep ve Feti'li ideal kadrosuyla çıktığı İstanbulspor maçında da 3 puana ulaşamadı. Vasat bir futbol kalitesine sahne olan karşılaşmada tempo zaman zaman yükseldi. Kontrollü bir oyun sergileyen konuk ekibin daha iyi gözüktüğü maçın son dakikalarında Trabzonspor taraftarları, yönetimi ve futbolcuları protesto etti.

Bu sezon istikrarsız bir grafik çizen Trabzonspor, şampiyon adaylarından İstanbulspor'u yine yenemedi: 0-0. İlk tehlikeli atak İstanbulspor'dan geldi. 6. dakikada Oğuz'un derin pasıyla Ferri kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ancak Okan son anda yetişerek topa ayak koydu ve mutlak bir tehlikeyi önledi.

19. dakikada kazanılan serbest atışı Abdullah kullandı. Çok sert vurdu. Top adeta çatalı yalayarak auta çıktı.

45. dakikada Feti'nin yaklaşık 25 metreden nefis şutu kaleci Zdravkov'da kaldı ve ilk yarı golsüz sona erdi.

47. dakikada Vugrinec soldan nefis indi. Çizgi üzerinden kale sahasına çıkardı. Mehmet Zengin'den önce Ahmet tehlikeyi önledi.

57. dakikada Saffet, Ferri'den aldığı topla ceza alanına girdi. Okan'dan sıyrıldı. Kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda inanılmaz derecede kötü vurdu ve topu auta gönderdi.

65. dakikada Sergen'in ceza yayı üzerinden sert vuruşunu kaleci Milosevski tokatlayarak kornere çıkardı.

76. dakikada Abdullah soldan nefis indi. Kale sahasındaki Orhan'ı gördü. Bu futbolcu çok kötü bir vuruşla topu üstten auta gönderdi. Maç 0-0 sona erdi.

STAT: Avni Aker

HAKEMLER: Serdar Tatlı (**), Zeki Aksoy (**), Sami Şamar (**)

TRABZONSPOR: Milosevski (***)- Recep (***), Okan (***), Rada (**), Dilaver (*)- Mehmet Zengin (*) (Dk.64 Seyit Cem **), Feti (**), Ogün (**), Abdullah (**)- Campbell (**), Vugrinec (**) (Dk.64 Orhan **)

YEDEKLER: Metin- Erdal, Selahattin, Çetin

İSTANBULSPOR: Zdravkov (***)- Emre (**), Nesim (**), Halilagiç (***)- Ahmet (**) (Dk.64 Aykut **), Ferri (**), Oğuz (***), Engin (*) (Dk.46 Güven **), Hamza (**)- Sergen (***), Saffet (**) (Dk.72 Mehmet **)

YEDEKLER: Haluk- Gökhan, Timur, Mithat

SARI KARTLAR: Ferri (İstanbul), Recep (Trabzon)






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!