Zirvede büyük hesaplaşma

Güncelleme Tarihi:

Zirvede büyük hesaplaşma
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 1997 00:00

Haberin Devamı

GALATASARAY-TRABZONSPOR

İstanbul Ali Sami Yen Stadı'ndaki maç saat 19.00'da başlayacak.

Zorlu mücadele

Ligde zirve mücadelesi veren Galatasaray ile Trabzonspor bugün İstanbul'da kozlarını paylaşacak. Şampiyonlar Ligi'nde ilk galibiyetini alarak moral bulan sarı kırmızılılar eksik kadrosuna rağmen güçlü rakibini yenerek ligde de çıkışa geçmek istiyor. Trabzonspor'da da hedef 3 puan.

İki takım da eksik

İlhami Kaplan'ın yöneteceği karşılaşma Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00 başlayacak. Maç CINE 5'ten naklen yayınlanacak. G.Saray'da Hagi ve Fatih cezalı, Suat, Feti ve Filipescu ise sakat olduğu için oynayamayacak. Trabzonspor'da ise Tolunay, Misse Misse ve Metin Aktaş sakat.

Biletler kapış kapış

Maçın biletleri de kapış kapış gidiyor. Sarı kırmızılı yönetim, bilet fiyatlarını açık tribün 350 bin, kapalı tribün 1.5 milyon, numaralı tribün biletleri de 4 milyon lira olarak belirledi.

Muhtemel kadrolar

GALATASARAY

Volkan- Bülent, Popesccu, Vedat- Okan, Ümit, Tugay, Ergün, Osman- A.İlie, Hakan Şükür.

TRABZONSPOR

Nihat- Okan, Ogün, Rada, Abdullah- Ünal, Hüseyin, Camarauli, Hami- Hasan (Orhan), Vugrineç

Cimbom’dan korkmuyoruz

Trabzonspor Genel Menajeri Özkan Sümer, G.Saray karşılaşmasının öteki maçlarından çok farklı olduğunu belirterek, 'Rakibimizden korkmuyoruz. Zirvedeki mücadelemiz de daha iddialı bir şekilde sürecek' dedi. G.Saray'ı yenmeleri halinde prestijlerinin de artacağını söyleyen Sümer, ‘‘Kazanmak için elimdeki tüm silahları kullanacağım’’ dedi.

Bir süre önce yönetimle ipleri kopararak, 'Gitmek istiyorum' diyen kaleci Nihat'ın morali yerine geldi. G.Saray maçında kaleyi koruyacak olan Nihat, ‘‘Bu maç benim yeniden doğuşum olacak’’ dedi. Bordo mavili ekibin dün sabah Trabzon'da yaptığı son çalışmaya hafif sakatlığı bulunan Hami ile ayak bileğinden sakat olan Misse Misse katılmadı.

UEFA'dan Cimbom'a tam not

G.SARAY, Ali Sami Yen Stadı'nda oynadığı Sparta Prag maçında UEFA'dan tam not aldı. Sarı kırmızılılara teşekkür eden UEFA yetkilileri, 100 üzerinden 93 puan vererek G.Saray'ı iyi organizasyon yapan kulüpler listesine dahil ettiler.

Hakan Şükür grip oldu

G.SARAY'ın en önemli gol ayağı Hakan Şükür önceki gün gribe yakalandı. Tedavisi yoğun bir şekilde sürdürülen golcü futbolcunun bugünkü zorlu maçta hasta hasta oynayacağı belirtildi.

G.Saray: 27 - Trabzon: 29

G.SARAY ile Trabzonspor bugün 74. kez karşı karşıya geliyor. İki takımın bugüne kadar oynadıkları toplam 73 maçta, Trabzunsopr, G.Saray'a 29-27 üstünlük sağladı, 17 maç ise beraberlikle sonuçlandı. G.Saray'ın 72 golüne, Trabzonspor 80 golle karşılık verdi. Ligde ise oynanan 44 maçta Trabzon'un, 17, G.Saray'ın ise 15 galibiyeti bulunuyor.

Kaplan'ın ilk derbisi

G.SARAY-Trabzonspor maçının hakemi İlhami Kaplan ilk derbisine çıkıyor. Antalya Bölgesi hakemlerinden Kaplan üç sezon önce üst klasmanda maç yönetmeye başladı. Bugüne kadar hiçbir derbide görev almayan Kaplan'a bugünkü maçta çok iş düşecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!