Samsunspor, Basketbol 2. Ligi'ne devam dedi

Güncelleme Tarihi:

Samsunspor, Basketbol 2. Ligine devam dedi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2001 00:00


Bu yıl Basketbol Erkekler Birinci Ligi'ne yükselen Samsunspor, 1. Lig'e katılmayacağını, ikinci ligdeki mücedelesine devam etme kararı aldığını açıkladı.
Haberin Devamı

Samsunspor Basketbol Takımı Genel Menejeri Çoşkun Zeren, yaptığı açıklamada, Samsunspor'un 2000-2001 sezonunda kimsenin beklemediği bir başarıyı yakalayarak, birinci ligde mücadele etme hakkı kazanmasına rağmen, alt yapı eksiklikleri nedeniyle lige katılmama kararı alındığını söyledi.

Maddi destek bulmalarına rağmen, sağlam ve düzgün bir altyapı oluşturmadan lige katılmanın Samsunspor'a fayda getirmeyeceğine inandıklarını belirten Zeren, "Gerekli hazırlıkları tamamlamadan katılacağımız bir ligde, kurtlar sofrasında yem olacaktık. Samsunspor Basketbol Takımı birinci ligde mücadele edecekse, figüran olarak değil, baş aktör olarak mücadele etmek zorundadır. Bunun da yolu gerekli alt yapının tamamlanmasından geçmektedir. Buna önem vermeyen Gaziantep, Adana, Kayseri, Antalya, İzmir ve Konya gibi birçok büyükşehir takımının sonu, milyonlarca dolar harcamasına rağmen hüsran olmuş ve o şehirlerde basketbol tamamen bitmiştir." dedi. (aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!