Şans topu bugün dönmeye başladı

Güncelleme Tarihi:

Şans topu bugün dönmeye başladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2001 00:00


Milli Piyango'nun şans topu oyunu bugün başladı. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Küsmenoğlu, ''Şans Topu'' oyunu ile kamuya sağladıkları kaynakları daha arttırmak ve vatandaşlara da yeni bir şans olanağı sunmak istediklerini söyledi.
Şans topu nasıl oynanacak?

Şans Topu oyununu oynamak için, her kolonda üst kümede yer alan 34 numaradan 5 tanesini, alt kümede yer alan 14 numaradan da 1 tanesini seçmek gerekiyor.

İşaretlenen herhangi bir kolonun üst kümesinde yer alan 34 numaradan 5 ve alt kümede yer alan 14 numaradan 1 numara, çekilişle belirlenen numaralarla aynı ise (5+1)'i bilerek en büyük ikramiyeyi kazanmış olacak.

Çekilen numaralardan ayrıca, (5), (4+1), (3+1), (2+1) veya (1+1)'i, bir kolonda tahmin edenler de, bu sayılara ayrılan ikramiyeyi kazanacak.

Çekiliş sonuçları ve ikramiye tutarları, ertesi günü bayilerden, Milli Piyango İdaresi'nin internet sayfasından ve gazetelerden öğrenilebilecek.

Şans Topu oyunu, her hafta Perşembe günü sabahından, Çarşamba günü akşamına kadar Sayısal Loto bayilerinin çalışma saatleri içinde oynanabilecek. Her Çarşamba akşamı da, o haftanın oyunu ile ilgili çekiliş kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!