Banyodaki sabunu bile TIR'a yükleyip götürdü

Güncelleme Tarihi:

Banyodaki sabunu bile TIRa yükleyip götürdü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2001 00:00


Haberin Devamı

Demet Akalın-İbrahim Kutluay aşkı bitti ama dedikodusu bitmedi. İddialara göre Demet Akalın, Kutluay'la birlikte döşedikleri evdeki tüm eşyaları kendi evine taşıdı.

Büyük aşk yaşayan ikilinin ayrılıkları da olaylı oldu. Magazin dünyasında konuşulanlara göre, Demet Akalın-İbrahim Kutluay aşkı bittikten sonra Akalın, Levent'te oturduğu havuzlu villayı tamamen boşalttı. Lüks evi, evlilikleri için hazırlayan Akalın, ayrılık kararından sonra bütün eşyaları geri aldı. Akalın, kendisiyle evlenmeyen sevgilisine kızgınlığını evin banyosundaki sabuna kadar her şeyi alarak gösterdi. Demet Akalın, 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi İbrahim Kutluay'la geçtiğimiz hafta adeta köşe kapmaca oynadı. Kutluay'ın spor okulunun açılışı için İstanbul'a geleceğini öğrenen Akalın, sevgilisiyle karşılaşmamak için önce İzmir'e, ardından da Kuşadası'na tatile gitti. İbrahim Kutluay'ın İstanbul'a geleceğinden haberi olduğunu belirten güzel şarkıcı, ‘‘İstanbul'da bir buluşma gerçekleşebilir mi’’ sorumuzu, ‘‘Asla’’ diyerek cevaplandırmıştı.

EBRU DESTAN

Özcan böyle şey yapmaz

Özcan Deniz'le bir birliktelik yaşayan ve geçtiğimiz haftalarda ilişkilerine nokta koyan ünlü manken Ebru Destan, basketbolcu İbrahim Kutluay'dan ayrılan Demet Akalın'ın Özcan Deniz'le birlikte olduğu haberleri için şunları söyledi: ‘‘Böyle bir şey mümkün değil. Demet 4 yıllık ilişkisi olan ve evlilik arifesinde olan bir kadın. Bu ilişki söylentisine ve 3 ay önce ayrıldığım Özcan'ın böyle birşey yapacağına kesinlikle inanmıyorum. Özcan, evlenecek bir kadınla sevgilisinden ayrılmış bile olsa böyle birşey yapmaz. 1,5 yıl birlikte olduğum insanı iyi tanıdığımı sanıyorum.’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!