İnternette sayısal loto için numara kombinasyonları

Güncelleme Tarihi:

İnternette sayısal loto için numara kombinasyonları
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2001 00:00


Sayısal Loto için hazırlanan bir web sitesi, en çok ve en az çıkan sayılarla ilgili istatistiklerden bilgisayarca otomatik olarak verilen rakamlara kadar birçok bilgi ve olanak sağlıyor.

''www.sanspenceresi.com'' adresinden ulaşılabilecek sitede, Sayısal Loto oynamak isteyenler için bilgisayar tarafından değişik kombinasyonlarda sayılar üretilebiliyor. Şimdiye kadar yapılan çekilişlerde en çok ve en az çıkan sayılar ile bunların oranlarına yerverilen sitede, önceki çekilişlerin sonuçları, bir sonraki çekilişe kadar geriye sayımla birlikte kaç gün, saat, dakika ve saniye kaldığı bilgileri de bulunuyor. Sitede, sayısal loto sonuçları da isteyenlerin e-posta adreslerine gönderilebiliyor.

Web sitesinde, ''program'' bölümünün yüklenmesiyle kullanılabilen ana sayfada yer alan 4 şans penceresi, değişik şekil ve formatta rakam kombinasyonları üreterek sayısal loto oynarken hangi numaraları yazacağına karar vermekte güçlük çekenlere kolaylık sağlıyor.

Bu rakamlara dikkat

Sitenin ''Yüzdeler'' bölümünde ise, çekilişlerde çıkan rakamlarla ilgili istatistiklere yer veriliyor. Bu istatistiklere göre, şimdiye kadar en çok çıkan 6 rakam 14, 20, 27, 32, 38 ve 41.

''27'' sayısı şu ana kadarki çekilişlerde 33 kez çıkarak, yüzde 3 oranıyla en çok çıkan rakam unvanını elinde bulunduruyor. Bu rakamı, şimdiye kadar 31'er kez çıkan ve yüzde 2.8 oranına sahip ''14'' ile ''38'', 30'ar kez çıkan ve yüzde 2.7 oranına sahip ''32'' ile ''41'', 29 kez çıkan ve yüzde 2.6 oranına sahip ''20'' rakamı izliyor.

İstatistik bilgiler arasında, sayısal loto çekilişlerinde şimdiye kadar en az çıkan rakamlar da dikkat çekiyor. Bunlar ise yüzde 1.4'lük oranlarıyla 16'şar kez çıkan ''18'' ile ''31'', yüzde 1.5 oranında ve 17 kez çıkan ''44'', yüzde 1.6 oranlarıyla 18'er kez çıkan ''3'', ''4'', ''23'', ''43'' ve ''45'' rakamları.

Mesuliyet kabul edilmez

Sitede bazı hatırlatma ve uyarılar da yer alıyor. ''Hatırlatma'' başlığı altında, sayısal lotonun her haftaki çekilişinin birbirinden bağımsız olaylar olmasına karşın, çekilişlerinaynı makineyle gerçekleştiriliyor olması durumunda belirli bir dağılımın sağlanabileceği savunularak, ''Yaptığımız testler, makineninaynı olması öngörüsü üzerine kurulu'' deniliyor.

Giriş sayfasındaki ''uyarı'' yazısında da, sitenin sadece bilgilendirme amaçlı olduğu, ticari amaç güdülmediği belirtilerek, ''Hiçbir koşulda sorumluluk kabul edilmez. Yapılan yorumlar, verilen önerilerle oynanılıp kaybedilmesinden mesuliyet kabul edilmez'' deniliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!