Teşekkürler Hürriyet Akdeniz

Güncelleme Tarihi:

Teşekkürler Hürriyet Akdeniz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2001 00:00


Haberin Devamı

Amatörlere kucak açan Hürriyet Akdeniz'in bu girişimine spor camiasından övgü ve teşekkür yağdı. Amatör kulüplerin yöneticileri ‘‘Bölgemizin en güçlü sesi Hürriyet Akdeniz bir ilke daha daha imza attı’’ şeklinde ortak görüş bildirdi. İşte amatör spora hizmet eden yöneticilerin görüşleri:

Rezan Kulaksız Talyaspor Başkanı

İşte büyük gazete farkı

Hürriyet Akdeniz, yıllardır unutulan, kendi kaderine terkedilen amatör spora kucak açtı. Biz Türk sporuna katkı sağlamak ve diğer firmalara örnek olmak için 19 yıldır 29'u güreşçi, 22'si futbolcu olmak üzere 51 amatör sporcuyu bünyemizde barındırıp yarıştırıyoruz. Diğer amatör kulüpler gibi maalesef sesimizi ve başarımızı duyuramıyorduk. Hürriyet Akdeniz, büyük gazete olmanın farkını gösterdi. Talyaspor olarak kutluyor, başarılar diliyoruz.

Mehmet Habalı Serik BLD. Başkanı

İlk günden etkili oldu

Amatör spora kucak açan Hürriyet Akdeniz, bu konuda da farklı habercilik çizgisini sayfalarına yansıttı. Maçların yanı sıra amatör sporun kangrene dönüşmüş sorunlarını ilk günlerden itibaren Hürriyet Akdeniz'in sayfalarında gördük. Artık amatör sporun kangrene dönüşmüş sorunlarının çözüleceğine, sesimizi yetkililere duyuracağımıza ve çözümler üretileceğine inanıyoruz. Hürriyet Akdeniz'i amatör sporun yanında görmek güç ve cesaretimizi arttırdı.

Vedat Önal Futbol İl Temsilcisi

Heyecanı arttırdı

Hürriyet Akdeniz, kucak açtığı amatör sporda heyecanı olağanüstü arttırdı. Tozlu sahalarda mücadele eden sporcularımızı, çok büyük bir özveriyle kulüplerini ayakta tutmaya çalışan antrenör ve yöneticilermizi teşvik edici, güç verici bir girişim oldu. Amatörlerimizi Hürriyet Akdeniz gibi bölgenin en güçlü gazetesinin sayfalarında görmek bizleri olağanüstü heyecanlandırdı. Antalya futbolu, Hürriyet Akdeniz'in desteği ile daha da ileriye gidecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!