Derdiniz ve Çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve Çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2001 00:00


Haberin Devamı

Lastik sergisi

Mevlana kavşağında trafik oldukça yoğun. Hergün yüzlerce aracın geçtiği kavşakta, trafiği olumsuz etkileyen bir unsur var. Kavşağa çok yakın bir noktada araba lastiği satan bir mağaza bulunuyor. Satılık lastiklerin bir bölümünü kaldırım kenarına diziyor. Çirkin bir görüntü oluştuğu gibi, araç trafiği de tehlikeye giriyor. Tülin Akar

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, ‘‘Söz konusu yerde inceleme yapılacak. Gereken çalışma gerçekleştirilecek’’ dedi.

Onarım yapılsın

Zafer Mahallesi 2600 Sokak'ta yaklaşık 15 gündür sokak lambaları yanmıyor. Bu nedenle, akşam saatlerinde, semtimizde yürümekte ve araç kullanmakta zorlanmaktayız.

Sürekli tedirginlik içindeyiz. Zira karanlıktan faydalanmak isteyen kötü niyetli kişiler olabilir. Hırsızlık ve diğer kötü olaylarla karşılaşmak istemiyoruz. Sokağımızdaki aydınlatma sisteminde gereken onarımın yapılmasını bekliyoruz.

Sokak sakinleri

Yetkili diyor ki

TEDAŞ yetkilileri, ‘‘Semt sakinlerinin şikayetiyle ilgili olarak gereken incelemeyi yapacağız. Sorunun giderilmesine çalışacağız’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!