İbrahim evimin kanatsız meleği

Güncelleme Tarihi:

İbrahim evimin kanatsız meleği
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 1998 00:00

Haberin Devamı

Eski manken yeni şarkıcı Demet Akalın, Fenerbahçe'den Tofaş SAS'a 5 milyon dolara (yaklaşık 1,2 trilyon lira) transfer olan ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay'la yaşadığı aşkı, kadın-magazin dergisi Elele'ye anlattı. Sevgilisinin kendisine şans getirdiğine inanan Akalın, ‘‘İbrahim evimin kanatsız meleği. Bu ilişki bana çok güzel şeyler verdi. Aslında İbo, acayip şanslı. Onun şansının bana da yansıdığını düşünüyorum. İnsanlar çok kıskanç bir şekilde bize bakıyorlar. İnanılmaz göze geliyoruz’’ dedi.

TELEVOLE’DE TANIŞTIK

‘‘Televole’’ programının çekimleri sırasında tanıştıklarını belirten Akalın, ‘‘Bana gelip ‘Seni basketbol oynarken çekeceğiz' dediler. ‘Tamam' dedim ve çekim için Fenerbahçe Basketbol Kulübü'ne gittik. Ben sahada topla oynarken, bana Fenerbahçe'de en çok beğendiğim basketçiyi sordular. O an baktım ki, İbo da eğilmiş ayakkabılarını bağlıyor ve bana bakıyor. Ben de, ‘10 numara fena değil' dedim. İsmini bile bilmiyorum. Ama o günden sonra sürekli görüşmeye başladık. Ayrıca İbo sonra anlattı; ben öyle söyleyince hemen gidip saçlarını düzeltmiş’’ açıklamasını yaptı.

Telefon görüşmelerinin ardından beraber tatile gitmeleriyle derinleşen Demet Akalın-İbrahim Kutluay aşkı, bir yıldır sürüyor. Öyle ki, bir gün İbrahim Kutluay, evi güllerle donatıyor, bir gün Demet Akalın, gazeteye büyük bir ilan vererek kalp içinde, ‘İbrahim Kutluay, Allah ve bu yazıyı okuyan herkes şahidim olsun ki, seni herşeyden çok seviyorum uzun adam. Sevgililer günümüz yıllarca kutlu olsun. Demet Akalın' diye yazdırıyor.

BİRLİKTE MUTLUYUZ

Ancak evlilik konusu belirsiz. Akalın, ‘‘Bunun için kesin bir şey diyemem. Şu anda birlikteyiz, mutluyuz ama sonu ne olur kimse bilmez. Yarın ayrılabiliriz de... Herkes evlenmek, kendine göre bir hayat kurmak ister. 2000 yılında mutlaka bir çocuk doğurmak istiyorum. Ama babası İbo mu olur başkası mı, bilmiyorum’’ dedi.

İbrahim Kutluay'ın bir keresinde kulise gönderdiği çiçeğin üstünde ‘Demet Kutluay' yazılı olduğunu belirten Akalın, ‘‘Aslında bu çok özel bir şey. Bu olayın basına yansımasını istemezdim. Ama birileri kulisin arkasına girip çiçeğin resmini çekmiş. Çiçeğin üzerindeki kartta, ‘Demet Kutluay, seninle gurur duyuyorum. İlk gecen hayırlı olsun' diye yazıyordu. Güzel şeyler yaşıyoruz, İbo da ilk gecemi benimle paylaşmak istemiş’’ açıklamasını yaptı. Sevgilisinin işine çok saygı duyduğunu vurgulayan Demet, onun maçlarına gittiğini, İbrahim Kutluay'ın da kendisini sahnede izlemeye geldiğini belirtti.

‘‘Genelde bekar olan sanatçının müşterisi daha çok olur derler ama maşallah bende bunun tam tersi. Bursa'da sahne alırken elime tutuşturdukları kağıtlarda ‘Lütfen eniştemiz İbrahim Bey için bir parça, İbrahim Kutluay'la ilişkinizi destekliyoruz' gibi şeyler yazıyorlar’’ diyen Demet Akalın, bazen aralarında sahne kostümü ya da gece çalışmaları yüzünden problemler çıktığını söyledi. Birbirlerini idare ettiklerini ifade eden Akalın, ‘‘Kavgamız gürültümüz oluyor. Ama her sevgilinin yaşadığı şeyler bunlar’’ yorumunu yaptı.

İlk zamanlar İbrahim Kutluay'ın ailesinin kendisini kabullenmediğini de itiraf eden Akalın, ‘‘Babasıyla biraz anlaşmazlıklar çıkmıştı. Ama şimdi aramız iyi. Birlikte yemeğe gidiyoruz’’ dedi. İlişkilerinin İbrahim Kutluay'ın mesleğini olumsuz yönde etkilediği söylentilerine ise şiddetle karşı çıkan Akalın, ‘‘İbo'nun antrenöründen, arkadaşlarına kadar herkesi tanıyorum. Eğer ki, ailesi veya kulüp beni istemiyorsa söylesinler. İbo'nun mutluluğu için bunu da yaparım. ‘Sen buraya gelme İbo'yu kötü etkiliyor' desinler. Onun iyiliği için ‘öl' deseler ölürüm’’ açıklamasını yaptı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!