Altın mesajlar

Güncelleme Tarihi:

Altın mesajlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2001 00:00

Haberin Devamı

Antalya Valisi Ertuğrul Dokuzoğlu, kentte geçen yıl yapılan yatırımlarda altın dönem yaşandığını söyledi.

Bir yılda eğitime 10.5 trilyon lira harcandığını ve bin 100 derslik yapıldığını anlatan Vali Ertuğrul Dokuzoğlu, kentin tarihinde ilk kez köy yol asfaltlanmasında rekor kırıldığını belirtti.

YOL ASFALT REKORU

Vali, ‘‘Geçtiğimiz yıl 408 kilometre ile rekor kırdık. Hedefimiz bu yıl 500 kilometrenin üstüne çıkıp Türkiye rekorunu kırmak ve köylerimizi de turizme açmak. Sadece 42 köyümüz susuz’’ dedi.

İHALE YAPILIYOR

Vali şunları söyledi: ‘‘Organize Sanayi Bölgesi arıtma tesisinin ihalesini bu ay yapacağız. Aynı bölgenin yanında 4 bin dönümlük Atatürk Ormanı'nın kurulması için çalışmalarımızı artıracağız.’’

BAKAN START VERDİ

Kepez'deki Tıp Fakültesi eski binasının Devlet Hastanesi'ne dönüştürülmesi için Bakanlık ta start verdi. 800 milyar lira gerekli olan onarım ve ilaveler için Bakanlık 400 milyar lira ödeneği Antalya'ya gönderdi.

HÜRRİYET AKDENİZ’E AÇIKLADI

Antalya Valisi Ertuğrul Dokuzoğlu, 2000 yılı değerlendirmesini ve 2001'de yapılması planlanan projeleri Hürriyet Akdeniz'e açıkladı. Vali Doku

zoğlu, arkadaşımız İbrahim Okumamış'a, eğitimden sağlığa, spordan turizme kadar Antalya'nın bütün sorunlarını ve yatırımlarını değerlendirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!