2000'in en iyileri ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

2000in en iyileri ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2001 00:00

Polis Akademisi’nin yayın organı Akademik Bakış dergisi tarafından düzenlenen, "2000’in En İyileri Ödülleri" törenle sahiplerine verildi.

Emniyet Genel Müdürü Turan Genç, Gölbaşı’ndaki Polis Akademisi Başkanlığı Sinema Salonu’nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ülkenin can ve mal güvenliğini sağlayan büyük bir teşkilatın mensubu olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Emniyet teşkilatının, her alanda uzman eleman yetiştirecek bir kurum olacağını ifade eden Genç, TBMM gündeminde bulunan Polis Yükseköğretim Yasası’nın yakın bir zamanda çıkacağını ve tüm polis memurlarının üniversite mezunu durumuna geleceğini söyledi.

Gecede ödüle layık görülenler ise şöyle sıralandı;

"Yılın en iyi tiyatrocusu ödülü Ayten Gökçer, en iyi yapımcısı Ertürk Yöndem, yılın en iyi yönetmeni İsmail Güngör, en iyi prodüktörü Hilmi Akyalçın, en iyi erkek spikeri Zafer Kiraz, en iyi bayan spikeri Defne Samyeli, en iyi haber programcısı Ali Kırca, en iyi talkşovcusu Beyazıt Öztürk, en iyi televizyon dizisi oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, en iyi çıkış yapan sanatçı Hande Yener, Akademik Bakış özel ödülü Esra Adıyaman ve diğer özel ödül Ömer Ersöz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!