Yeni yüzyılda yeni Akdeniz

Güncelleme Tarihi:

Yeni yüzyılda yeni Akdeniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yıllardır severek okuduğunuz bölge gazeteniz Hürriyet Akdeniz, yeni bir yüzyıla, yeniliklerle giriyor. Yaptığı birbirinden ilginç haberlerle, çarpıcı fotoğraflarla 2000 yılına damgasını vuran gazeteniz, 2001'e de iddialı giriyor. Akdeniz'in sesi, kulağı ve gözü gazetenizde yeni köşeler, yepyeni yüzler sizlerle olacak.

Aradığınız her şeyi daha fazlasıyla bulabileceğiniz bölge gazetenizde yok, yok... Politikadan magazine, spordan modaya kadar ilgi alanınıza giren tüm haberleri yine çarpıcı fotoğraflarıyla gazetenizde bulacaksınız. Cesur kalemlerin hazırladığı köşeler sizlerin haykıran sesi olacak. 1 Ocak 2001'de yeni ve dopdolu sayfalarla geliyoruz.

ONLARI TANIYORSUNUZ

Sohbet

Arkadaşımız Dursun Gündoğdu, ‘‘Yaşananlar’’ köşesiyle Salı ve Cuma günleri yine sizlerle olacak. Her hafta, bir konukla sohbet eden Gündoğdu, pazar günleri bu geleneği yine sürdürecek.

Enfraruj

O, gecelerin keskin gözü Enfraruj... Bar, disko, kısaca eğlence neredeyse o orada... Salih Uçar, ‘‘Enfraruj’’ köşesiyle haftada üç gün 2'nci sayfada sizlerle buluşmaya devam ediyor.

Reyhanca

Miss Globe Türkiye Güzeli Reyhan Başal'ın hazırladığı, ‘‘Reyhanca’’yı, her zaman olduğu gibi haftada bir gün 2'nci sayfada bulacaksınız. Başal, perşembe günleri size, yaşamı sunmayı sürdürecek.

Derdiniz

Üç yıldır hazırladığı sayfayla, Akdeniz'in bir çok sorununa parmak basan ve bunları çözen arkadaşımız İlkay Manış, yine takipte olacak. Çevrenizin sorunlarını ona aktarıp çözüm bulabilirsiniz.

Geceleri

Eğlence nerede, Hürriyet Akdeniz içinde... Bir barda, bir diskoda, bir müzikli restoranda eğleniyor musunuz?.. Arkadaşımız Yüksel Çakıroğlu'nun objektifi bu mutlu anınızı ölümsüzleştirecek.

Aramızda

Yıllarca ATSO'nun başkanlığını yapan ve milletvekili olan Osman Berberoğlu, Hürriyet Akdeniz ailesine katıldı. Artık, Akdeniz'in siyasi nabzını onun kaleminden, gazetenizden okuyacaksınız.

Yiğit'çe

Mustafa Yiğit, beyninden geçeni kaleminden esirgemeyecek. Bazen bir belediye başkanı, bazen bir işadamı, bazen de bir bürokrat, yaptıklarıyla, yapamadıklarıyla onun köşesinde yer alacak.

Üçüncü Göz

Antalya sosyetesinin yakından tanıdığı Münevver Gençtürk, bundan sonra eğlence mekanlarına başka bir gözle bakacak; Üçüncü Göz... Kim, nerede, kiminle eğleniyor,Üçüncü Göz'den kaçamayacak.

Avukatınız

Kiracınızdan mı dertlisiniz, eşinizden mi boşanamıyorsunuz, bir alacağınızı tahsil mi edemiyorsunuz, avukat Erdal Yiğit yardımınıza koşuyor. Derdinizi ona dökün, çözümü o bulsun...

ÇOCUK BAKIMI

Çocuğunuz okula gitmek istemiyor mu, uyum sorunu mu var, derslerinde başarısız mı, ergenlik çağında sizi şaşırtan davranışlar mı sergiliyor... Bütün bunların cevabı Çiğdem Orhan'ın köşesinde.

Üniversitem

Binlerce öğrenci ve öğretim üyesine müjde... Artık, sizin de bir sayfanız var. Arkadaşımız Mehmet Büyükarı, ‘‘Üniversitem’’ sayfasıyla, sizden biri gibi olacak. Her hafta perşembe günü.

TUTKULARIMIZ

Bir konu en güzel nasıl anlatılabilir veya fotoğraflanabilir. Arkadaşımız Öner Şan, ‘‘Onların Dünyası’’nda işte bunu gerçekleştiriyor. Bir insanın tutkusu, hobileri, bir kuruluşun bilinmeyen yönleri bu dünyada...

Hepsi, yeni yüzyılın başlangıcı 1 Ocak 2001'de gazeteniz Hürriyet Akdeniz'de

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!