Yeni yüzyıla Akdeniz

Güncelleme Tarihi:

Yeni yüzyıla Akdeniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yıllardır severek okuduğunuz bölge gazeteniz Hürriyet Akdeniz, yeni bir yüzyıla, yeniliklerle giriyor. Yaptığı birbirinden ilginç haberlerle, çarpıcı fotoğraflarla 2000 yılına damgasını vuran gazeteniz, 2001'e de iddialı giriyor. Akdeniz'in sesi, kulağı ve gözü gazetenizde yeni köşeler, yepyeni yüzler sizlerle olacak.

Aradığınız her şeyi daha fazlasıyla bulabileceğiniz bölge gazetenizde yok, yok... Politikadan magazine, spordan modaya kadar ilgi alanınıza giren tüm haberleri yine çarpıcı fotoğraflarıyla gazetenizde bulacaksınız. Cesur kalemlerin hazırladığı köşeler sizlerin haykıran sesi olacak. 1 Ocak 2001'de yeni ve dopdolu sayfalarla geliyoruz.

ONLARI TANIYORSUNUZ

Yaşananlar Haftanın Sohbeti

Arkadaşımız Dursun Gündoğdu, beğenerek okuduğunuz ‘‘Yaşananlar’’ köşesiyle Salı ve Cuma günleri yine sizlerle olacak.

Enfraruj

O, gecelerin keskin gözü Enfraruj... Bar, disko, kısaca eğlence neredeyse o orada... Salih Uçar, ‘‘Enfraruj’’ köşesiyle haftada üç gün 2'nci sayfada sizlerle buluşmaya devam ediyor.

Reyhanca

Miss Globe Türkiye Güzeli Reyhan Başal'ın hazırladığı, ‘‘Reyhanca’’yı, her zaman olduğu gibi haftada bir gün 2'nci sayfada bulacaksınız. Reyhanca perşembe günleri yayınlanacak.

Derdiniz ve Çözümleri

Üç yıldır hazırladığı sayfayla, Akdeniz'in bir çok sorununa parmak basan ve bunları çözen arkadaşımız İlkay Manış, yine takipte olacak.

Akdeniz Geceleri

Eğlence nerede, Hürriyet Akdeniz içinde... Bir barda, bir diskoda, bir müzikli restoranda eğleniyor musunuz?.. Arkadaşımız Yüksel Çakıroğlu'nun objektifi bu mutlu anınızı ölümsüzleştirecek.

Herkes tanıyor

Yıllarca ATSO'nun başkanlığını yapan, Osman Berberoğlu Hürriyet Akdeniz ailesine katıldı. Artık, Akdeniz'in siyasi nabzını onun kaleminden, gazetenizden okuyacaksınız.

Yiğit'çe

Mustafa Yiğit, beyninden geçeni kaleminden esirgemeyecek. Bazen bir belediye başkanı, bazen de bir bürokrat, yaptıklarıyla, yapamadıklarıyla onun köşesinde yer alacak.

Üçüncü Göz

Antalya sosyetesinin yakından tanıdığı Münevver Gençtürk, bundan sonra eğlence mekanlarına başka bir gözle bakacak. Hiçbir şey Üçüncü Göz'den kaçamayacak.

Bitmedi, dahası da var. Yarını bekleyin

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!