Benim Tercihim

Güncelleme Tarihi:

Benim Tercihim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

O artik iskadini

THY'de 7 yil kabin memuru olarak calistiktan sonra is hayatina soyunan Tulin Sevinir, ‘‘Prensip ve disiplinden asla odun vermem’’ diyor

TURK Hava Yollari'nda 7 yil kabin memuru olarak calistiktan sonra ayrilan ve is hayatina atilan 32 yasindaki Tulin Sevinir, kisa zamanda bu alandaki basarisini gosterdi. Esi Celal Bey ile Isiklar Caddesi'ndeki Celko Ayakkabi Magazasi'ni isleten Sevinir, is alanindaki hirsiyla taniniyor.

DOGAYI SEVIYOR

Is hayatinda prensip ve disiplinden odun vermeyen Tulin Sevinir, bu meziyetlerinin odulunu basari olarak aliyor. O, tam bir doga asigi. Yesili cok sevdigini ve hafta sonlarinda 7 yasindaki oglu Burak ve esi ile birlikte degisik yerlere giderek doga yuruyusleri yapiyor. Terazi burcu olan Tulin hanim, duygusal ve cok adil.

HIZ TUTKUSU

Haksizliga karsi hic tahammulu yok. Insanlara karsi hep esit davranmaya calisiyor. O'nun hobileri kitap okumak, gezmek ve otomobil kullanmak. Ancak hiz yapmayi hic sevmiyor ve surat yaparak insanlarin hayatini tehlikeye atanlardan nefret ediyor. O, isinde oldugu kadar evinde de basarili bir kadin.

HAZIR YIYECEKLERE HAYIR

Hazir yiyecekleri kesinlikle kullanmiyor ve butun yemekleri evinde yapiyor. En cok sevdigi yemekler ise yaprak sarmasi ve arnavut boregi. Hosteslik yaptigi donemde bir cok ulkeyeki gordugunu soyleyen Tulin'in, en cok gitmek istedigi yer ise Kuba. Kuba'nin kendisine oldukca egzotik geldigini soyluyor.

MODAYI TAKIP EDIYOR

O, resim yapmayi cok seviyor. Ancak is hayatina atildiktan sonra bunun icin firsat bulamamaktan sikayetci. Modayi da cok yakindan takip ediyor. Ancak moda kendisine yakismiyorsa, giymedigini soyluyor. En sevdigi renkler ise siyah ve pastel tonlar. Takilara da oldukca merakli. Pirlanta ve elmasla suslu olanlari tercih ediyor.

Ilk cagrisimlar

Para: Sikinti

Ihanet: Erkek

Hirs: Hedef

Politika: Yalan

Banka: Kasirga

Savas: Olum

Yasam: Mutluluk

Basari: Odul

Aile: Sicaklik

Olum: Huzun

Deniz: Derinlik

Yagmur: Huzur

Erkek: Nefret

Kadin: Zarafet

Cocuk: Oglum

ISTE LISTESI

Parfum: Cabotine

Makyaj urunu: Lancome

Ayakkabi: Celko

Kiyafet: Mango, Beymen Club

Taki: Pirlanta, elmas

Telefon: Ericsson

Saat: Cartier

Gozluk: Sting

En son izledigi film: Abuzer Kadayif

En son okudugu kitap: Istanbul Hatirasi

En sevdigi aktor: Kevin Costner

En sevdigi aktrist: Elizabet Hurley

Eglence mekani: Flamingo

Restoran: Park Restoran

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!