Benim Tercihim

Güncelleme Tarihi:

Benim Tercihim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

O artık işkadını

THY'de 7 yıl kabin memuru olarak çalıştıktan sonra iş hayatına soyunan Tülin Sevinir, ‘‘Prensip ve disiplinden asla ödün vermem’’ diyor

TÜRK Hava Yolları'nda 7 yıl kabin memuru olarak çalıştıktan sonra ayrılan ve iş hayatına atılan 32 yaşındaki Tülin Sevinir, kısa zamanda bu alandaki başarısını gösterdi. Eşi Celal Bey ile Işıklar Caddesi'ndeki Celko Ayakkabı Mağazası'nı işleten Sevinir, iş alanındaki hırsıyla tanınıyor.

DOĞAYI SEVİYOR

İş hayatında prensip ve disiplinden ödün vermeyen Tülin Sevinir, bu meziyetlerinin ödülünü başarı olarak alıyor. O, tam bir doğa aşığı. Yeşili çok sevdiğini ve hafta sonlarında 7 yaşındaki oğlu Burak ve eşi ile birlikte değişik yerlere giderek doğa yürüyüşleri yapıyor. Terazi burcu olan Tülin hanım, duygusal ve çok adil.

HIZ TUTKUSU

Haksızlığa karşı hiç tahammülü yok. İnsanlara karşı hep eşit davranmaya çalışıyor. O'nun hobileri kitap okumak, gezmek ve otomobil kullanmak. Ancak hız yapmayı hiç sevmiyor ve sürat yaparak insanların hayatını tehlikeye atanlardan nefret ediyor. O, işinde olduğu kadar evinde de başarılı bir kadın.

HAZIR YİYECEKLERE HAYIR

Hazır yiyecekleri kesinlikle kullanmıyor ve bütün yemekleri evinde yapıyor. En çok sevdiği yemekler ise yaprak sarması ve arnavut böreği. Hosteslik yaptığı dönemde bir çok ülkeyeki gördüğünü söyleyen Tülin'in, en çok gitmek istediği yer ise Küba. Küba'nın kendisine oldukça egzotik geldiğini söylüyor.

MODAYI TAKİP EDİYOR

O, resim yapmayı çok seviyor. Ancak iş hayatına atıldıktan sonra bunun için fırsat bulamamaktan şikayetçi. Modayı da çok yakından takip ediyor. Ancak moda kendisine yakışmıyorsa, giymediğini söylüyor. En sevdiği renkler ise siyah ve pastel tonlar. Takılara da oldukça meraklı. Pırlanta ve elmasla süslü olanları tercih ediyor.

İlk çağrışımlar

Para: Sıkıntı

İhanet: Erkek

Hırs: Hedef

Politika: Yalan

Banka: Kasırga

Savaş: Ölüm

Yaşam: Mutluluk

Başarı: Ödül

Aile: Sıcaklık

Ölüm: Hüzün

Deniz: Derinlik

Yağmur: Huzur

Erkek: Nefret

Kadın: Zarafet

Çocuk: Oğlum

İŞTE LİSTESİ

Parfüm: Cabotine

Makyaj ürünü: Lancome

Ayakkabı: Celko

Kıyafet: Mango, Beymen Club

Takı: Pırlanta, elmas

Telefon: Ericsson

Saat: Cartier

Gözlük: Sting

En son izlediği film: Abuzer Kadayıf

En son okuduğu kitap: İstanbul Hatırası

En sevdiği aktör: Kevin Costner

En sevdiği aktrist: Elizabet Hurley

Eğlence mekanı: Flamingo

Restoran: Park Restoran

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!