Rollerinin etkisiyle evleniyorlar

Güncelleme Tarihi:

Rollerinin etkisiyle evleniyorlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2000 00:00

Haberin Devamı

Beyazperdeye yansıyan ateşli sevişme sahnelerinin bazıları, Hollywood'un en ünlü evliliklerini de beraberinde getiriyor. ABD'li psikologlar, aylarca evlerinden, hatta eşlerinden uzakta film setinde yaşayan ünlü yıldızların rollerinin etkisinde kaldıklarını ve bu nedenle rol arkadaşlarına kolayca aşık olduklarını belirtiyorlar. Psikolog Carolyn Bushong, ‘‘Sanatçılar, film sahneleri çekilirken, makyajın ve egzotik yerlerin yarattığı atmosferde birbirlerini en çekici biçimlerde görüyorlar’’ diyor. Bushong'a göre, set, ışık, kamera, senaryo, rol ve ardından da aşk geliyor. İşte, film setinde başlayıp nikah memurunun önünde biten bazı ünlü aşklar:

Liz Taylor-Richard Burton

Şehvet yüklü sahnelerle dolu olan ‘‘Cleopatra’’ filminin setinde tanıştılar. Taylor, Burton ile evlenmek için dördüncü eşi Eddie Fisher'den boşandı. Burton da eşi Sybil'den ayrılarak evlendiler. Çift, 1974'te boşanıp 1975'te de yeniden evlendi.

Nicole Kidman-Tom Cruise

İki ünlü sanatçıyı ‘‘Days of Thunder’’ filmi bir araya getirdi. İlk kez birbirlerini gördüler. Tom Cruise, eşi Mimi'den boşandı ve Kidman ile evlendi.

Meg Ryan-Russell Crowe

Çift ‘‘Proof of Life’’ filminde birlikte kamera karşısına geçti. Birkaç ay önce ise Meg Ryan, aktör eşi Dennis Quaid'i bırakarak Crowe ile yaşamaya başladı. Ryan, resmen boşandıktan sonra evlenmeleri bekleniyor.

Kim Basinger-Alec Baldwin

Alec'in pek evlenmeye niyeti yoktu. ‘‘The Marrying Man’’ filmindeki rol arkadaşı Kim Basinger bu düşüncesini değiştirdi. Filmdeki ateşli sevişme sahneleri, Baldwin ve Basinger'i film tamamlandıktan üç yıl sonra 1993'te nikah masasına oturttu.

Annette Bening- Warren Beatty

Hollywood'un en ünlü çapkını Warren Beatty'nin evlenebileceğini kimse düşünemezdi. ‘‘Bugsy’’ filmi onu değiştirdi ve rol arkadaşı Annette Bening'e aşık oldu. Beatty ve Benning, 1992'de evlendiler, Çift, 8 yılda 4 çocuk sahibi oldu.

Melanie Griffith-Antonio Banderas

Griffith, ‘‘Two Much’’ filminin ateşli aşk sahneleri çekilirken ünlü aktör Don Johnson ile evliydi ve evliliklerinde sorun vardı. Banderas ise Ana Leza ile evliydi. İkisi de hızla boşandı ve 1996'da evlendiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!