Üç düğün, bir nişan

Salih UÇAR
Haberin Devamı

ANTALYA gece hayatında eğlence tüm hızıyla sürüyor. Ancak bugünkü yazıda mekanlar ve dedikodulardan çok düğünlerden bahsetmek istiyorum. Sosyetenin birbirinden hızlı çapkınları, peşpeşe evlenme yarışına girişti.

Bu modanın öncülüğünü hızlı çapkın (her ne kadar böyle denilmesinden hoşlanmasa da) Serkan Eltut yaptı. Hayatını Club Hotel Sera'da Derya Tangel ile birleştiren Serkan'ı, Cemal Öner izledi. Genç işadamı Öner de Serkan gibi Sera'nın botanik bahçesinde hayatını Esra ile birleştirdi. Düğün akımı, geçtiğimiz günlerde de müteahhit Kemal Şişman ile devam etti. Başarılı işadamı Şişman, Falez Hotel havuzbaşında yapılan muhteşem törende Fisun Gürbüz ile dünyaevine girdi. Kalabalık bir davetli grubunun katıldığı düğün töreninde gelin ve damadın nikah şahitliğini ise yakın arkadaşı Serkan Eltut ile Hülya Doğangün yaptılar.

ÇAPKINLAR KAFESTE

Önce Serkan, ardından Cemal ve son olarak da Kemal. Çapkınlar bir bir kafese giriyor. Şimdi sosyetede hangi çapkının evlilik hazırlıkları yaptığı merak ediliyor. Bu konuda elimizde kalan metaryallere bir başka yazıda ayrıntılı olarak değineceğiz. Söz düğünlerden açılmışken bir de nişan haberi verelim. Dağıtım şirketimiz Yay-Sat'ın iki gözde elemanı Suat Aybar ile Dilek Kayçap, Amor'da yapılan sade törenle evlilik yolunda ilk adımı attılar.

Mutlulukları yüzlerinden okunan çiftin nişan yüzüklerini Yay-Sat Bölge Müdürü Güven Güveli taktı. Sağnak yağmurun bile gölge düşüremediği muhteşem törende Yay-Sat personeli ve çiftin yakınları gönüllerince eğlendi. Şahsım adına da Suat ve Dilek'e evlilik yolunda mutluluklar diliyorum.

e-mail: sucar@hurriyet.com.tr

Yazarın Tüm Yazıları