Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2000 00:00

Hazırlayan İlkay MANIŞ
Haberin Devamı

Her gün kaza oluyor

AKDENİZ Sanayi Sitesi'ne giden yol ile yeni açılan Çakırlar yolunun kesiştiği yerde bulunan kavşakta sık sık trafik kazası oluyor. Sanayi Sitesi'ne gelip giden araç sayısı oldukça fazla. Bunun yanı sıra Çakırlar yolu da kullanılıyor. Sinyalizasyon bulunmayan kavşakta araçların geçişi sırasında büyük karmaşa yaşanıyor.

Arap saçına dönen trafik yüzünden kaza kaçınılmaz hale geliyor. Oysa bu kavşakta sinyalizasyona büyük ihtiyaç var. Trafik lambalarının kurulmasıyla kazalar büyük ölçüde önlenecek. Belediye yetkililerinden gereken girişimlerde bulunmasını bekliyoruz. Nuri Çoban

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ‘‘Vatandaşlarımızın, sinayalizasyon talebini yazılı olarak belediyemize iletmesi gerekiyor. Dilekçeli başvuru dikkate alınacaktır’’ dedi.

Asfalt istiyoruz

Seçkİn semtlerden biri olarak bilinen Şirinyalı Mahallesi'nde oturuyoruz. 1487. Sokak uzun süredir asfaltlanmıyor. Çakıl ve toprak örtülü yol yaz mevsimi boyunca toz üretti. Köy yolundan farksız bir görünüme sahip olan sokağımızın Şirinyalı'da olduğuna inanmak çok zor.

Önümüzdeki kış mevsiminde bizi daha zor günler bekliyor. Yağmur suyu biriken ve balçık çamura dönen bu sokakta ne araba kullanabileceğiz ne yürüyebileceğiz. Belediyemizin konuya duyarlı yaklaşacağını, asfaltlama çalışması yapacağını düşünüyoruz. Özlem Dilek

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ‘‘Bu bölgede belediyemizin yol yapım çalışmaları devam ediyor. Konu incelenecek, asfaltlama programı içerisinde değerlendirilecek’’ dedi.

Direk kaldırılsın

KIzIlsaray Mahallesi 63. Sokak, Yener Ulusoy Bulvarı ile kesişiyor. Sokağın bulvar ile birleştiği noktada bir elektrik direği var. 63. Sokağın açılmasıyla birlikte bu direk sokak ortasında kaldı. Bu nedenle sık sık trafik kazaları yaşanıyor.

Bunun yanı sıra çok çirkin bir görüntü hakim. Elektrik direğinin kaldırılmasını ya da daha uygun bir yere taşınmasını istiyoruz. Böylece hem kötü görüntü ortadan kalkacak hem trafik kazaları yaşanmayacak. Semt sakinleri

Yetkili diyor ki

TEDAŞ yetkilileri, ‘‘Söz konusu yerde gereken incelemeyi yapacağız. Sokak ortasındaki direk kaldırılacak’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!