Öğrencilerin seçimi

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerin seçimi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

MANİSA Doruk Koleji İlköğretim Okulu öğrencileri, öğrenci başkanı ve konseyi seçimleri için sandık başına gitti. Adaylar seçim propogandasında, büyükleri gibi vaatlerde bulundu, seçim sonrası yapacaklarını anlattı. Çekişmeli seçimi Karizma Partisi kazandı.

ÖZEL Doruk Koleji Halkla İlişkiler Sorumlusu İncinur Mumcuoğlu öğrencilerin demokrasi ve demokratik yönetim anlayışını yaşayarak öğrenmeleri amacıyla, okulda başkanlık seçimleri yaptıklarını belirtti. Üç partinin katıldığı seçimde adaylar okul radyosundan propaganda yaptı.

KARİZMA, ÇİP (Çocuk İktidar Partisi) ve Generation Next parti liderleri, seçmenlerine okulda çeşitli eğlence ve partiler düzenlemek, okul yönetimine öğrenci isteklerini kabul ettirmek ve pokemon kartları dağıtmak gibi vaadlerde bulundu.

ÖĞRENCİ konseyi ve başkanlık seçimlerinde 441 öğrenci oy kullandı. Karizma Partisi 158, Generation Next 152, ÇİP 128 oy aldı. Karizma Partisi lideri Sercan Güllü öğrnecilerin okul hayatını daha renkli bir hale getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!