Kaset yapmadılar diye iki kez intihara kalkıştı

Güncelleme Tarihi:

Kaset yapmadılar diye iki kez intihara kalkıştı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bazı kişiler tarafından ‘‘Sana kaset yapacağız’’ diye kandırıldığını iddia eden 18 yaşındaki İlknur Keskin bir günde iki kez intihara kalkıştı. Keskin'in iki intihar girişimini de polis engelledi.

KASIMPAŞA'da, bazı kişiler tarafından kaset yapılacağı vaadiyle kandırıldığını iddia eden 18 yaşındaki İlknur Keskin bir günde iki kez intihara kalkıştı. İlk intihar girişimini polis engelleyince, yaklaşık dokuz saat sonra bir binanın altıncı katına çıkan Keskin, dalgınlığı sayesinde hayatta kaldı. Keskin'e konuşarak yaklaşan polisler son anda yakalayarak aşağı atlamasını engellediler.

Hacı Ahmet Mahallesi Yeni Bostan Sokak'ta oturan İlknur Keskin, önceki gün saat 10.00'da, komşularının altı katlı apartmanın terasına çıkarak intihar etmek istedi. Olay yerine gelen polise, Ertuğrul Polat ve bir televizyon kanalında program yapan bir kişi tarafından kasedinin çıkarılacağı vaadiyle kandırıldığını iddia etti. Keskin, kasedinin çıkmaması üzerine bunalıma girdiğini ve ölmek istediğini söyledi. Polis 18 yaşındaki İlknur Keskin'in bir anlık dalgınlığından yararlanarak intiharı önledi. Karakolda ifadesi alınan ve serbest bırakılan Keskin, eve geldi. İlknur Keskin, dokuz saat sonra yine aynı yere çıkarak ikinci kez intihar etmek istedi. Genç kız olay yerine gelen polisin tüm ısrarlarına rağmen ölmek istediğini söyledi. Keskin, konuşarak oyalanınca bir anlık dalgınlıkla arkadan yanaşan polisler tarafından yakalanarak ölüme atlaması engellendi.

Bir daha denedi

Unkapanı'na birçok defa gittiğini belirten Keskin, ‘‘Plak şirketleri kaset çıkarmam karşılığında 20 ile 100 milyar arasında değişen para istediler. Babam Muhsin Keskin hamal olarak çalışıyor. Annem Şükran Keskin ev hanımı ve hormon bozukluğu rahatsızlığı olduğu için yürümekte güçlük çekiyor. 15 yaşındaki kardeşim Uğur Keskin bir ara Hülya Koçyiğit'in yaptığı Son Çağrı Programı vasıtasıyla 2.5 yıldır Tekirdağ Yetiştirme Yurdu'nda kalıyor. Dört aydır kiramızı ödeyemiyoruz. Bu parayı vermem mümkün değil’’ dedi. Sanatçı Kader ve kaset çıkaracağını söylediği Ertuğrul Polat'la fotoğraflarını gösteren 18 yaşındaki İlknur Keskin, kendisini kandıranlardan şikayetçi olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!