HEYECAN DORUKTA

Güncelleme Tarihi:

HEYECAN DORUKTA
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ SON 1 GÜN

Sanatla birlikte sporun kalbi de Türk sinema Oscarı festival için atıyor. Antalyaspor, Fenerbahçe maçına Altın Portakal forması ile çıkacak

Bu yıl 37'incisi gerçekleşecek olan Antalya Altın Portakal Film Festivali, yarın start alırken, heyecan doruğa çıktı. Yarın Fenerbahçe ile karşılacak olan Antalyaspor, sahaya özel bir forma ile çıkacak.

KENDİSİ TANITTI

Altın Portakal Kültür ve Sanat Vakfı Genel Müdürü Mehmet Balcı Antalyaspor'un yeni formasını giyerek tanıttı. Bir elinde Altın Portakal heykelciği, diğer elinde futbol topu ile Hürriyet Akdeniz'e poz verdi.

PANKARTLAR ELDE

Antalyasporlular, ‘‘Altın Portakal Film Festivali'ne katılıyorum’’ pankartı taşıyacak. Fenerbahçeli futbolcular da, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ‘‘Avrasya Maratonu'na katılıyorum’’ pankartıyla çıkacak.

SANATÇILAR MAÇTA

Festivale katılan sinema sanatçıları da trübüne gelerek, Antalyaspor'u destekleyecek. Mehmet Balcı, ‘‘Yüreğimizin yarısı Altın Portakal, yarısı da Antalyaspor. Yarın çifte mutluluk yaşayacağız’’ dedi.

Jüri filmleri izliyor

Festİval jürisi de çalışmaya başladı. Orhan Aksoy başkanlığındaki jüri, dün ‘‘Abuzer Kadayıf’’ ve ‘‘Eylül Fırtınası’’nı izledi. Bugün ‘‘Acı Gönül’’ ile ‘‘Güle Güle’’ yi izleyecek olan jüri, 1 Ekim'de ‘‘Oyun Boza’’, 3 Ekim de ‘‘Melekler Evi’’, 4 Ekim'de ‘‘Filler ve Çimen’’, 5 Ekim de de ‘‘Renkli Türkçe’’ adlı filmleri değerlendirecek. Ağaçlar Ayakta Ölür adlı film ise yarışmadan çekildi.

Genel müdür özel formayı böyle tanıttı

Altın Portakal Kültür ve Sanat Vakfı Genel Müdürü Mehmet Balcı Antalyaspor'un yarın Fenerbahçe maçında ilk kez giyeceği bu özel formayı kendi vücudunda tanıttı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!