Derdiniz ve Çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve Çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2000 00:00

Haberin Devamı

Hergün kaza oluyor

KENTİMİZDEKİ trafik yükünü çeken en önemli caddelerden birisi Adnan Menderes Bulvarı. Hergün yüzlerce araç bulvardan geçiyor. Mevlana kavşağına gelmeden önce yer alan kavşakta ise hemen hergün trafik kazası yaşanıyor. Göbekli kavşakta sinyalizasyon sistemi yok.

Sadece sürücüleri uyaran tabelalar var. Ancak, bu yeterli değil. Karşıdan karşıya geçmek isteyenler de trafik kazası tehlikesiyle burun buruna geliyor. Bu kavşağa sinyalizasyon sistemi kurulması mümkün değil mi?

Sinan Haklı

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ‘‘Söz konusu kavşağa sinyalizasyon sistemi kurulması için, öncelikle, vatandaşlarımızın yazılı başvuru yapması gerekiyor. Konu daha sonra İl Trafik Komisyonu'nda görüşülüyor’’ dedi.

Simitçilerden bıktık,artık

Sabah uykularımızı bize haram eden simitçilerden artık bıktık. Üçgen Mahallesi'nde 92, 92 ve 96. sokaklarda oturan vatandaşlar haftanın her günü aynı çileyi çekiyoruz. Sabah 06:00'da sokakları dolaşmaya başlayan simitçiler bağıra çağıra simit satmaya çalışıyorlar. Bizler de uykumuzdan oluyoruz. Küçük çocuklar, yaşlılar ve hastası olanlar bu durumdan daha fazla rahatsız. Gürültü yapan simitçileri uygun bir dille uyardık, fakat hiç kulak asmıyorlar. Mahalleyi karış karış arşınlayan ve çevreyi rahatsız eden simitçilere karşı önlem alınmasını istiyoruz.

Sokak sakinleri

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, ‘‘Üçgen Mahallesi'nde oturan vatandaşlarımızın şikayetinin giderilmesi için gereken önlemler alınacaktır’’ diye konuştu.

Tel:(242) 243 15 55

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!