Gece izni alamayınca çılgına döndü

Güncelleme Tarihi:

Gece izni alamayınca çılgına döndü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2000 00:00

Haberin Devamı

Sayı kralı sevgilisi İbrahim Kutluay, cep telefonunda gece dışarıya çıkmasına izin vermeyince manken şarkıcı Demet Akalın, çılgına döndü. Öfkeli manken-şarkıcı, hırsını bindiği uçaktaki yolculardan çıkardı.

Ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay ile sevgilisi Demet Akalın arasında karışılıklı telefon konuşmasında ortaya çıkan ‘‘izin krizi’’ şöyle gelişti: Kutluay, aralarındaki anlaşma gereği, Demet Akalan'nın haftada ancak bir gece dışarı çıkıp eğlenmesine izin vermişti. Geçtiğimiz günlerde Antalya'da bir açılışa katılan manken şarkıcı Demet Akalın, dönüşte havaalanından sevgilisini arayıp gece dışarı çıkmak için izin istedi. Ancak İbrahim Kutluay, anlaşmayı bozmamasını söyledi ve izin vermedi. Demet Akalın, yaklaşık 20 dakika süren telefon görüşmesinde sevgilisine uzun uzun dil döktü. Akalın, ‘‘Sevgilim, hadi bana izin ver bu gece gidip kurtlarımı dökeyim. Zaten haftada bir gün dışarıya çıkma iznim var’’ diye yalvardı. Ancak bir türlü izin alamayan ve uçağının kalkış saati gelince cep telefonunu kapatmak zorunda kalan Demet Akalın, Tülin Şahin'le uçağa bindi. Her haliyle çok sinirli olduğu görülüyordu.

Demet Akalın, uçakta ilk olarak oturduğu yeri beğenmediğini belirterek değişmesini istedi. Akalın, ‘‘Hiçbir yerde rahat yok. Oturduğumuz yerde tacize uğruyoruz’’ diyerek bir önceki oturduğu yerde bulunan turist gençten rahatsız olduğunu söyledi. İlerleyen dakikalarda ise Akalın, bu kez de arkasında oturan turist anneyle çocuğundan rahatsız olduğunu öne sürdü. Koltuğun arkasındaki masayı açıp yemek yedikten sonra kitap okuyan çocuğun koltuğu sallamasından rahatsız olduğunu belirten Akalın, hostesi yanına çağırarak arkasındakileri ikaz etmesini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!