Şarkıcı Tuba Önal'ın durumu iyiye gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Şarkıcı Tuba Önalın durumu iyiye gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

İbrahim BÜYÜKFURAN / BURSA, (DHA) - Bursa İzmir yolunda dün trafik kazasında yaralanan pop müzik sanatçısı Tuba Önal'ın durumunun iyiye gittiği açıklandı. Bursa'dan İstanbul'a uçakla götürülmesi düşünülen Önal'ın kaburga kemiklerinde ve kalçasında kırıklar olduğu bildirildi.

Kaza dün öğleden sonra meydana geldi. Sanatçının aile dostu Orkun Numan Nair'in kullandığı 35 AJ 8758 plakalı Mercedes marka otomobil, şoför Mustafa Demir tarafından yolun sağına park edilen 16 JA 496 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada Tuba Önal ile eşi Ahmet Mutafçıoğlu, Orkun Numan Nair ve eşi Betül yaralandı. Kazaya kamyondan sızan yağın yolu kayganlaştırmasının neden olduğu belirlendi.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Travma Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınan Tuba Ünal, bu sabah da Dr. Cengiz Gebiteki ile Dr. Yılmaz Özen tarafından kontrolden geçirildi. Sanatçının menajeri Özgür Aras, hastanede yaptığı açıklmada, ``Tuba kazadan önce şarkı dinliyormuş. Şu anda şuuru açık. Bu kaza bizi etkilemeyecek. O'na yattığı yerden de olsa söyleyebileceği şarkıları dinleteceğim'' dedi.

Tuba Önal'ın, İstanbul'daki Florance Nightingale Hastanesi'ne götürülmesi kararlaştırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!