Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2000 00:00

Haberin Devamı

Trafik keşmekeşi

MELTEM Mahallesi ile Soğuksu Mahallesi'nin ortak kullandığı caddede tam anlamıyla trafik keşmekeşi yaşanıyor. Manavoğlu Spor Kompleksi'nin arkasındaki dört yol ağzında hemen her gün trafik kazası meydana geliyor. Sinyalizasyon eksikliğinden araç sürücüleri kadar yayalar da nasibini alıyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde arapsaçına dönen trafik nedeniyle yayalar nerede yürüyeceğini şaşırıyor. Klakson sesiyle, fren sesinin birbirine karıştığı caddede insanlar canını kurtarmak için her gün cambazlık yapıyor. Kontrolsüz kavşağa sinyalizasyon yapılmasını istiyoruz. Semt sakinleri

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürü Coşkun Yalçın, ‘‘Muratpaşa Belediyesi ile ortaklaşa yapacağımız kavşak düzenlemesinin ardından sinyalizasyon sistemi kurulacak’’ diye konuştu.

Yayaya engel

Güllük Caddesi ile Teomanpaşa Caddesi'nin kesiştiği noktada iki yaya geçidi bulunuyor. Karşıdan karşıya geçmek isteyenler trafik ışıklarını takip ederek sağlıklı bir şekilde geçiyorlar.

Ancak, buradaki bazı engeller yayaları zor durumda bırakıyor. Yaya geçidinin başında bir simitçi dolabı var hemen ileride de dondurma dolabı yer alıyor. Kaldırımdaki bu engeller vatandaşları olumsuz etkiliyor. Mustafa Yılmaz

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Behzat Bilgiç, ‘‘Ekiplerimiz söz konusu yerde gereken incelemeyi yapacaklar. Yayaların rahat yürümesi için önlem alacağız’’ diye konuştu.

Konteynere yer yok

Kaldırım düzenleme çalışmaları ile Güllük Caddesi güzel bir görünüme kavuştu. Çiçeklendirilen kaldırımlar Antalyamız'a yaraşır güzellikte. Fakat, bu çalışmalar sırasında çöp konteynerleri için yer yapılmadı.

Çiçekliklerin kenarına bırakılan konteynerler sürücüleri zor durumda bırakıyor. İlerleyen günlerde bu nedenle ciddi trafik kazaları yaşanabilir. Yetkililer, konteynerler için, kaldırımlara yer yapacak mı? Cadde sakinleri

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ‘‘Konuyla ilgili incelemelerimiz sürüyor. Caddenin güzelliğini bozmayacak ve ihtiyaca cevap verecek şekilde gerekli düzenleme yapılacak’’ dedi.

Köşemizde yayınlanan haber üzerine ASAT yetkilileri, Deniz Mahallesi 121 Sokak'ta gerekli onarımı yaptırdı. Evsel bağlantı çalışmalarının yapıldığı sokakta, çakıl taşlarıyla kapatılan; ancak asfaltlanmayan bölümler sorun oluşturuyordu, ‘‘İri çakıl taşlarıyla örtülen çukurlar bizi rahatsız ediyordu. Asfaltlama çalışmasıyla rahat bir nefes aldık’’ diye konuştu.

Tel: (242) 243 40 40

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!