Otopark Soygunu Dosyası

Güncelleme Tarihi:

Otopark Soygunu Dosyası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

Beş kuruş ödemeyin

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Köken ‘‘otoparka para vermeyin çağrısı’’ yaptı.

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fahrettin Köken, Hürriyet Akdeniz'in ‘‘Otopark Vurgunu Dosyası’’ üzerine açıklama yaptı ve yol kenarlarına park edilen araçlar için vatandaşların hiç bir şekilde para vermemesini istedi.

Otopark mafyası

Göreve geldiklerinde ilk iş olarak Antalyaspor Vakfı ile yapılan ‘‘Otopark Yönetim Sözleşmesi’’ni iptal ettiklerini belirten Köken, ancak yine de otopark mafyasının önüne geçemediklerini itiraf etti.

Paralı 3 bölge

Yol kenarında otopark parası alınan üç bölge olduğunu belirten Başkan vekili Köken, ‘‘Milli Egemenlik, Ulusoy Bulvarı ve Defterdarlık Binası önünde Antalyaspor Vakfı'nın işlettiği otoparklar vardı. Bunları hemen iptal ettik’’ dedi.

Tepkiler çığ gibi

Duyarlı Antalya

Otopark vurgunu dosyasını açan Hürriyet Akdeniz'e, Antalya'nın duyarlı vatandaşlarından destek yağıyor. Gazetemizi telefonla arayan, faks çeken ve e-mail gönderen okurlarımız, haksız alınan otopark paralarınatepkilerini dile getiriyor.

Kumbul çözsün

Vurgunun biran önce sona erdirilmesini isteyen Antalyalılar, ‘‘Bu sorun çözülsün. Bekir Kumbul bu işleri çözmek için iş başına geldi. Ancak değişen bir şey olmadı. Başkan Bekir Kumbul ve ekibinden otopark sorununa çözüm bekliyoruz’’ diye konuştu.

İşin takipçisi içimizden biri

Otoparklardan alınan paranın iptali için ilk davayı açan Bülent Özkaya, iki yıl önce bir mimardı. Bugün ise, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antepe şirketinde Genel Müdür.

Genel Müdür Bülent Özkaya, ‘‘Belediye sözleşmeyi iptal etti ama caddelerde hala otopark parası alınıyor. Bu işin peşini bırakmayacağım’’ diyerek, işin takipçisi olacağını söylüyor.

Vatandaş kazıklanmayacak

Avukatlığını yapan Fahrettin Köken'in bugün belediyede önemli bir görev üstlenmesinin sevindirici olduğunu söyleyen Özkaya, ‘‘vatandaş kazıklanmayacak’’ dedi.

Vatandaşın avukatıydı

Fahrettin Köken,İki yıl önce vatandaş Bülent Özkaya'nın otoparkla ilgili olarak açtığı davada avukatlığını üstlendi. Üç arkadaşıyla birlikte davayı kazanan Fahrettin Köken, 18 nisan seçimlerinden sonra Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili oldu. Fahrettin Köken, ilk icraat olarak ‘‘Otopark Yönetim Sözleşmesi’’ni feshetti.

Antalyaspor Vakfı levhası

Bülent Özkaya'nın otomobili 2 yıl önce bu caddede zincirlendi, otopark cezası kesildi. Caddenin bazı bölümlerinde, ogünlerde otopark işletmeciliği yapan Antalyaspor Vakfı'nın levhaları, bugün bile yerinde duruyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!