Fener oh dedi

Güncelleme Tarihi:

Fener oh dedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe, bonservisleri Siirt Jetpa Spor'da bulunan iki futbolcuyu transfer etti. Sarı lacivertliler, Oktay ve Alpay'a karşılık Güneydoğu kulübüne bir miktar para ile iki-üç futbolcu verecek.

DENİZLİSPORLU Ümit'i Beşiktaş'a kaptıran F.Bahçe, dün transfer bombalarını patlattı ve bonservisleri Siirt Jetpa Spor'da bulunan Alpay ile Oktay'ı renklerine bağladı. Sarı lacivertli yöneticiler, dün İstanbul'da biraraya geldikleri Siirt'li yöneticilerle bu iki futbolcunun transferi konusunda anlaşmaya vardılar. Buna göre, her iki futbolcu da önümüzdeki sezon sarı lacivertli forma altında mücadele edecekler.

TAPUSUYLA ALDI

Bu iki futbolcuyu bonservisleri ile birlikte almayı başaran sarı lacivertli yönetim, Siirt Jetpa Kulübü'ne bir miktar para ve bunun dışında istedikleri iki-üç futbolcuyu verecek. Bu arada sızan haberlere göre önümüzdeki sezon 1.Lig'de mücadele edecek olan Siirt Jetpa Spor, Fenerbahçe'nin Dereağzı Tesisleri'nden yararlanacak.

RAHATLADILAR

Sarı lacivertli kulübün dış ilişkiler sorumlusu Ertuğrul Hataylı, Oktay ve Alpay'ı renklerine bağladıkları için mutlu olduklarını belirterek, ‘‘İnanıyorum ki, her iki futbolcumuz da A Milli Takımımızın kampına rahat bir kafayla gideceklerdir’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!