Chelsea'den Hakan'a kanca

Güncelleme Tarihi:

Chelseaden Hakana kanca
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yıldızlar topluluğu Chelsea, Hakan Şükür'e kanca taktı. Özellikle Kulüp Başkanı Ken Bates'in G.Saraylı futbolcu üzerinde durduğu, hatta Hakan Şükür İngiltere'de yalnızlık çekmesin diye ikinci bir Türk futbolcu da transfer edebileceği ileri sürüldü. Hakan Şükür ile birlikte Sergen'in önerileceği haber alındı.

Chelsea'nin transferlerden sorumlu yöneticisi Colin Hutchinson'un kulübün ciddiyetini göstermek için resmen yazılı yazılı mektup yazmasına rağmen, UEFA finali heyecanındaki G.Saray, futbolcuların konsantrasyonunu bozmamak için İngiliz kulübüne ancak 17 Mayıs'tan sonra yanıt verebileceğini bildirdi.

Hakan’a ‘gümüş aslan

HAKAN Şükür, dün Ankara'da Dikmen Lions Kulübü tarafından Türkiye'nin tanıtımına yaptığı katkılar nedeniyle ‘‘gümüş aslan’’ ödülü aldı. Hakan, konuşmasında, hedefinin Avrupa'daki en büyük kulüplerden birinde forma giymek olduğunu ifade ederken, menajeri Hakan Azman da, geçen hafta İtalya, İngiltere ve Almanya'dan toplam altı kulüple temasta bulunduğunu, somut gelişmeler için ligin bitimini beklediklerini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!