Kral'a üçlü kıskaç

Güncelleme Tarihi:

Krala üçlü kıskaç
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

Juventus ve Milan'dan sonra Roma da Hakan Şükür'ün peşine düştü

Galatasaray'ı attığı gollerle sırtlayan Bay Gol'ü transfer etmek için teknik direktör Fabio Capello yumruğunu masaya vurdu. İtalyan basını kulüp başkanı Sensi'nin Hakan Şükür için para musluğunu sonuna kadar açacağını belirtti.

KOLLARI SIVADILAR

Hakan Şükür... Paylaşılamayan yıldız.. G.Saray ve Milli Takım'ın vazgeçilmezi, gollerini attıkça Avrupa'yı peşinde takıyor, her geçen gün listesine bir kulüp daha ekliyor. İtalya'da ünlü Juventus ve Milan'dan sonra Roma Kulübü'de sarı kırmızılı futbolcuya kancayı taktı, transferi için şimdiden kolları sıvadı.

ÇÖZÜM HAKAN Bu sezon İtalyan Ligi'nde umduğunu bulamayan ve golcü sıkıntısı çeken Roma Kulübü, bu zaafını Hakan Şükür ile gidermek için Galatasaray Kulübü ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Fabio Capello'nun kafasındaki oyun sistemine uyan sarı kırmızılı yıldız için kulüp başkanı Franco Sensi'nin para musluğunu açabileceği belirtiliyor.

CİMBOM'U SIRTLADI İtalyan basını, Hakan Şükür'ün inanılmaz bir sezon geçirdiğini, başarısının Galatasaray'ı hem şampiyonluk, hem Türkiye Kupası, hem de UEFA Kupası finallerine taşıdığını hatırlatarak geçmişte Torino'da ki hüzünlü Hakan Şükür'den eser kalmadığını ve tek emelinin tekrar İtalya'da top koşturmak olduğunu söylediğini yansıttı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!