Adım adım mutlu sona: 3-1

Güncelleme Tarihi:

Adım adım mutlu sona: 3-1
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

Van engelini aşan G.Saray, 4’üncü şampiyonluğun kapısında

Ligden düşmesi kesinleşen Vanspor karşısında deplasmanda rahat bir oyun sergileyen sarı kırmızılılar ilk yarıyı Hagi ve Sergen'in golleriyle 2-0 önde kapattı. Marcio, G.Saray'ın üçüncü golünü kaydederken Vanspor'un tek sayısı Coulibaly'den geldi.

GALATASARAY, Vanspor deplasmanından da üç puan çıkardı ve ligin son üç haftasına en yakın takipçisi Beşiktaş'ın 6 puan önünde girdi: 3-1. Özellikle Hagi'nin mükemmel bir futbol sergilediği Van deplasmanında sarı kırmızılılar rahat bir galibiyet aldı.

DAKİKA 2: Hakan Şükür'ün sağdan cezalanına gönderdiği topla buluşan Sergen, müsait durumda olmasına rağmen kötü vuruşla topu auta gönderdi.

DAKİKA 33 (GOL): Galatasaray'ın kazandığı serbest atışta arkadaşından topu alan Hagi topu biraz sürdükten sonra dağılan barajın yanından ağlara gönderdi: 0-1.

DAKİKA 36 (GOL): Hakan Şükür sağdan kale önüne güzel bir orta çıkardı. Topu iyi izleyen Sergen kafayla fileleri havalandırdı: 0-2.

DAKİKA 43: Seyitcem topla birlikte ceza alanına girdi. Taffarel, Seyit Cem'i düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Mutlu, topu dışarı gönderdi. İlk yarı Galatasaray'ın 2-0 üstünlüğüyle bitti.

DAKİKA 66: Capone'nin ceza alanına yaptığı ortaya Hakan Şükür kafayla yükseldi, kaleye giden topu kaleci Faruk bloke etti.

DAKİKA 78 (GOL): 78'nci dakikada Ümit'in ara pasına dalan Marcio, bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. İleri çıkan kaleci Faruk'un solundan plase vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-3.

DAKİKA 84 (GOL): Vanspor'un gelişen atağında Couibaly Emrah'tan seken topu plase bir vuruşla ağlara gönderdi. Maç da Galatasaray'ın 3-1 galibiyetiyle sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!