Beni öpen kadını tanımıyorum

Güncelleme Tarihi:

Beni öpen kadını tanımıyorum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2000 00:00

Haberin Devamı

Şok fotoğrafa ilginç savunma

Zengin kocasını öldürmekten yargılanan genç kadının aşk yaşadığı iddia edilen şarkıcı Kurtuluş, ‘‘Beni öpen bu kadını tanımıyorum. Onunla ilişkimiz yok’’ dedi.

TÜRK filmi gibi cinayette, fabrikatörün oğlu olan eşi Kubilay Bektaş'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen fabrika işçisinin kızı Hatice Tekbaş'ın, kucak kucağa öpüşürken birlikte fotoğraf çektirdiği şarkıcı Kurtuluş mahkemede, ‘‘Bu kadını tanımıyorum’’ diyerek delil fotoğraflara açıklık getirdi.

Tanık olarak dinlendi

Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan Hatice Tekbaş (22), duruşmaya sıkı güvenlik önlemleri altında getirildi. Duruşmada, Hatice Tekbaş'ın aşk yaşadığı iddia edilen, şarkıcı Kurtuluş Türkgüven (46) tanık olarak dinlendi. Katil zanlısı Hatice Tekbaş ile öpüşürken çekilmiş delil fotoğrafları gösterilen şarkıcı Kurtuluş, sanık kadınla aralarında ilişki olmadığını belirterek şunları söyledi:

Hatıra fotoğrafıymış

‘‘Fotoğraflar çekildiği tarihte Sedef Oteli'nde çalışıyordum. Zaman zaman sahnede veya salonda hayranlarımla hatıra fotoğrafı çektiririm. Bu resimler de öyle bir ortamda çekilmiştir. Sanıkla herhangi bir ilişkim yoktur. Uyuşturucu madde ile ilgili hakkımda yapılan bir soruşturma da bulunmamaktadır.’’ Duruşma, avukatların savunma yapmaları için ertelendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!