Leeds'in kini bitmedi

Güncelleme Tarihi:

Leedsin kini bitmedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2000 00:00

Haberin Devamı

İngilizler, Arsenal’e karşı oynamasın diye Popescu'yu UEFA'ya şikayet etti

Leeds, Rumen futbolcunun Kewell'ın kırmızı kart görmesine yol açan pozisyonda numara yaptığını belirterek UEFA'ya başvurdu. İngilizler, Popescu'yu UEFA Kupası finalinden men edip, hem Galatasaray'dan intikam almak, hem de Arsenal'e biraz olsun avantaj sağlayabilmek istiyor.

İntikam peşinde

İngiltere'deki UEFA Kupası yarı final rövanş maçına G.Saray'ın seyircisini almamak çeşitli oyunlara başvuran Leeds kulübü ve İngilizlerin ne kini, ne de oyunu bitmek bilmiyor. Elenen Leeds, hem intikam almak, hem de 17 Mayıs'taki UEFA Kupası finalinde ülkesi takımı Arsenal'in G.Saray karşısında işini

Rumen futbolcunun 17 Mayıs'ta oynanacak Arsenal maçında oynamaması için her yolu deneyen İngilizlerin, Harry Kewell'in kırmızı kart görmesine yol açan Popescu'yu ‘‘Kewell değmediği halde darbe yemiş gibi yüzünü tutarak rol yapmakla’’ suçladılar.

Kaset Gitti

Kewell'e kırmızı kart kararının geri alınması ve ‘‘numaracı’’lıkla itham ettikleri Popescu'nun cezalandırılmasını isteyen Leeds United'in hazırladıkları bir filmi kanıt olarak UEFA'ya gönderdikleri öğrenildi. The Mirror, Leeds'in Popescu'yu final oynamaktan menettirerek G.Saray'dan intikam almayı hedeflediğini yazdı.

İlginç açıklama

Gazete, bir UEFA yetkilisinin ‘‘Kewill'ın masum olduğu ortaya çıkarsa Popescu'nun durumunu gözden geçiririz’’ sözlerine yer verdi. UEFA Disiplin Kurulu'nun bugün Popescu ile ilgili karar vermesi bekleniyor. UEFA, ayrıca Ali Sami Yen ve Elland Road'da üç sarı karttan fazla kart gören Leeds'e nasıl bir ceza vereceğini karara bağlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!