Altay kahroldu

Güncelleme Tarihi:

Altay kahroldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

ÖLÜ TOPLARDAN Son altı maçta galibiyete hasret kalan Altay, Trabzon'daki başarılı futbolunu puanla süsleyememenin üzüntüsünü yaşıyor. Sergilenen futbolun umut verici olduğunu belirten Zafer Bilgetay, konsantrasyon bozukluğu yüzünden iki basit gol yediklerini söyledi. Bilgetay, ‘‘İki ölü top, iki gol. Ceza alanı içinde adam paylaşmayı beceremedik’’ dedi.

GOLLER KAÇTI Maç kazanamama stresinin futbolcuları olumsuz etkilediğini vurgulayan Zafer Bilgetay şöyle konuştu: ‘‘Trabzonspor karşısında 6-7 gol pozisyonu buluyorsun, ama skora yansıtamıyorsun. Bu hem şanssızlık, hem de beceriksizlik. Karşılaşmanın son dakikalarda fiziksel yetersizliğimiz göze çarptı. Ancak takımın performansı ilerisi için umut verici.’’

TRABZON maçının 37. dakikasında kendi kalesine gol atan Serkan Karababa'nın içi kan ağlıyor. Moralinin çok bozuk olduğunu belirten tecrübeli futbolcu, ‘‘Hami korner kullandı. Ön direkten aşırılan top bana çarptı ve ağlara gitti. Trabzonspor'a göre daha başarılı bir futbol sergiledik, ama puansız döndük’’ dedi. Zafer Bilgetay, Karababa'yı sarı kart gördüğü ve agresif olduğu için 55. dakikada oyundan aldığını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!