Efe'deb tek kurşun: 1-0

Güncelleme Tarihi:

Efedeb tek kurşun: 1-0
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

Aydın, renktaşı Marmaris’i deplasmanda mağlup etti

Lider Karşıyaka'yı bir puan geriden izleyen siyah-beyazlı ekip, ligden düşmesi büyük ölçüde kesinleşen Martı'yı Barış'ın golüyle dize getirdi

İLGİ ÇOK AZDI Aydınspor, Marmaris'i deplasmanda zor da olsa dize getirdi: 1-0. Maçtan önce yarım saat süren sağanak yağmur sahayı ağırlaştırdı. Maçın ertelenebileceği düşünülürken, yağış durdu ve hakem Usta maçı başlattı. Karşılaşmayı 250 kişi izlerken, hakemin sertliğe göz yumması nedeniyle hava zaman zaman gerginleşti. 29. dakikada Özkan'ın frikiğinde top auta gitti.

KAÇAN FIRSATLAR 30. dakikada Tolga ceza sahasına girer girmez şutunu çekti, top kaleci Akın'dan döndü. Erdinç tamamladı, Akın yine başarılıydı. 42. dakikada Tunç'un şutunda top defanstan sekti. Cenk'in vuruşunda kaleci Salih meşin yuvarlağı kontrol etti. 57. dakikada Murat'ın ortasında Gürcan topu kafayla kaleci Akın'ın üzerinden aşırdı, az farkla aut.

ÖZKAN ATILDI 68. dakikada Özkan'ın ortasıyla Erdinç ceza sahasında buluştu ve sert vurdu, yandan aut. 69. dakikada Aydınspor'un golü geldi. Murat Karakoç'un soldan ortasına Barış uçarak kafayı vurdu: 0-1. Daha önce sarı kartı olan Marmarisli Özkan, 70. dakikada Hamdi'ye arkadan sert girince hakem Uzun'dan direkt kırmızı kart gördü.

STAT: İlçe

HAKEMLER: Ramazan Usta (*), Nurullah Babür (**), Cengiz Savaşhan (**)

MARMARİS: Salih (**) - Baykal (**), Hüseyin (**), Gürcan (**), Abdülgani (**), İmam (**), Özkan (*), Tolga (*), Murat (*), Hakan (*) (Dk.82 İlker), Erdinç (**)

AYDINSPOR: Akın (***) - Kadri (**), Hüseyin (**), Fatih (**), Tunç (**), Recep (**), Murat Özinal (**) (Dk.80 Alp *), Hamdi (**) (Dk.87 K.Murat), Murat Karakoç (**), Cenk (**), Barış (**) (Dk.90 Mehmet)

GOL: Dk.69 Barış (Aydın)

SARI KARTLAR: İmam, Erdinç, Özkan (Marmaris), Fatih,

Murat Karakoç, Cenk, Hamdi (Aydın)

KIRMIZI KART: Dk.70 Özkan (Marmaris)

Demir: Saha rezaletti

AYDINSPOR Teknik Direktörü Erdi Demir, Marmaris galibiyetinden sonra şöyle konuştu: ‘‘Böyle kritik bir maçın, böyle bir sahada oynatılması çok yanlış. Bana göre cinayet işlendi. Saha rezaletti. Ancak zirveye oynayan bir ekip çamurda da, yağmurda da kazanmasını bilmeli. Biz de bunu yaptık.’’ Marmaris Antrenörü Recai Karasu ise, Aydınspor'a göre daha iyi futbol oynadıklarını, Barış'ın golünde ofsayt olduğunu dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!