Antalya ayakta

Güncelleme Tarihi:

Antalya ayakta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2000 00:00

Haberin Devamı

İşte Hürriyet Akdeniz'in haber gücü

Hürriyet Akdeniz’de yayınlanan ‘Çocuklar aile arıyor’ başlıklı haber üzerine yüzlerce aday aile düzenleme komitesine başvurdu

CumhurbaŞkanI Demirel'in himayesinde 18-24 Nisan tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında kentimize gelecek 2 bin 500 çocuk için aile arayışları sürüyor. Önceki gün Hürriyet Akdeniz'de yayınlanan ‘‘Çocuklar için aile aranıyor’’ haberimizden sonra Antalya Kültür Merkezi'nin (AKM) telefonları susmadı.

Formlar kapışıldı

Yüzlerce Antalyalı AKM'yi telefon yağmuruna tutarak dünya çocuklarına ev sahipliği yapmak istediklerini bildirdi. Bu arada çocukların konaklama sponsorluğunu üstlenen Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir çok okuldaki formların tükendiği öğrenildi. Yetkililer, ‘‘Misafir öğrenci kabul etmek isteyen aileler akın edince, okullarda form tükendi’’ dedi.

Sıkıntı sona eriyor

Altın Portakal Kültür ve Sanat Vakfı Genel Müdürü ve Organizasyon Komitesi Üyesi Mehmet Balcı, dünya çocuklarına ev sahipliği yapmak isteyen Antalyalılar'ın sabahın erken saatlerinde aramaya başladığını belirterek, ‘‘Gazetenizdeki haberden sonra yüzlerce telefon aldık. Sıkıntısı kalmayacak’’ dediler.

Teşekkür yağmuru

Organizasyon komitesinin yanısıra, çoğu aile Hürriyet Akdeniz’i telefonla arayarak, gösterilen duyarlılığa teşekkür ettiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!