Ebru Gündeş'e kırgınım

Güncelleme Tarihi:

Ebru Gündeşe kırgınım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

Gündeş, önce: ‘‘Şirketimin ilk sanatçısı sen olacaksın'' demiş. Ardından da: ‘‘Evli insana kaset yapılmaz'' diyerek reddetmiş Demet Akalın'ı. Bir zamanlar Ebru Gündeş'le yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen eski manken, bu günlerde sanatçıya çok kırgın olduğunu söylüyor...

Mankenlikten şarkıcılığa geçen isimlerden biri Demet Akalın. ‘‘Sebebim'' adını verdiği albümü ile ses getirmesine rağmen aradan üç yıl geçti ve Akalın'ın yeni çalışması bir türlü gelmek bilmedi. Son zamanlarda şarkıcılık konusunda çok hırslandığını söyleyen Demet Akalın'ın bunca zamandır albümünün çıkmama sebebi Ebru Gündeş'miş. ‘‘Ebru geçen senenin Nisan ayında bana telefon etti. 'Şirketimin ilk sanatçısı sen olacaksın. Fiziğin güzel, sesin güzel. Bomba gibi patlayacaksın. Sana güveniyorum' dedi. Havalara uçtum. Ayaklarım yerden kesildi diyebilirim.'' Sonraki günler Ebru Gündeş kendi repertuvarından en güzel şarkıları Akalın'a vermeye başlamış. Gündeş için: ‘‘Tam bir patron havasındaydı'' diyor eski manken.

Fakat Akalın'ın, sevgilisi İbrahim Kutluay ile NBA kampı için Amerika'ya gitmesi planları altüst etmiş. ‘‘Döndüğümde araya bir tatsızlık girdiğini anladım. Ebru beni günde otuz kere arardı. Amerika dönüşü bir kere bile arayıp, sormadı. Albüm öncesi tatile de gitmiş olabilirdim. Ne fark eder ki?'' diye kırgınlığını dile getiriyor Akalın. Eskiden Ebru Gündeş, Ömer Durak, İbrahim Kutluay olmak üzere dörtlü görüştüklerini söyleyen şarkıcı: ‘‘Beni arayıp sormayınca çok sinirlendim. Üstüne üstlük bana 'İbrahim'le evleneceğini söylüyorsun. Evli insana kaset yapılmaz' dedi. Bu nasıl iş? Kesinlikle birinin dolduruşuna geldi. Ebru kolay dolduruşa gelir zaten'' diyor.

Kimseye güvenim kalmadı

Ebru Gündeş'le Kıbrıs'ta karşılaştıklarını söyleyen Akalın: ‘‘Peşimden koştu. Dönüp bakmadım bile. Çok gururlu ve inatçı biriyim. Ne yapayım'' diyor. Gündeş'in rahatsızlığı sırasında hastaneye ziyaretine gitmiş eski manken. ‘‘Kırgın olmama rağmen Ebru'yu seviyorum. Dediğim gibi biri sabaha kadar oturup beni kötülemiş olmalı ki, birden bire bana karşı değişti. Neyse artık kimseye güvenim kalmadı zaten.'' Demet Akalın tüm bu tatsızlıklardan sonra kaset hayalinden vazgeçmiş. O zaman da başka bir arkadaşının baskı niteliğindeki teşvikiyle karşılaşmış: Gülben Ergen. ‘‘Gülben beni çok destekledi. Başaracağıma benden çok o inanıyor.''

Demet Akalın, İstanbul'daki gece kulüplerinde şarkı söyleyemiyor. Çünkü İbrahim Kutluay buna izin vermiyormuş. ‘‘Ancak ekstralara çıkabiliyorum. O kadar. İbo ile ilişkimiz rayında. Bu isteğine saygı duyuyorum'' diyor. Evlilik tarihleriyle ilgili de: ‘‘Aslında böyle de mutluyuz. Ama birilerinin ağzını kapatmak için kısmetse bu yaz evleneceğiz'' diyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!