Güle güle Nilgün

Güncelleme Tarihi:

Güle güle Nilgün
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

HÜRRİYET Akdeniz'in 4 yıldır reklam müdürlüğünü sürdüren Nilgün Çetin Gökalp, Hürriyet Gazetesi Ankara Reklam Müdürü oldu. Antalya Reklamcılar Derneği, Kaleiçi Kırk Merdiven Restoran'da, Gökalp'e veda, yerine İstanbul'dan atanan Nalan Yalap'a ise, ‘‘Hoşgeldin’’ yemeği verdi. 13 ajans sahibinin hazır bulunduğu yemeğe, Hürriyet Gazetesi Seri İlan Müdürü Behçet Bozkurt da katıldı.

Duygulu sahnelerin yaşandığı yemekte zaman zaman bol kahkahalar da atıldı. Antalya Reklamcılar Derneği Başkanı Adnan Yaşkeçeli, ‘‘Sevgili Nilgün’’ diye başlayan cam bir paleketi Nilgün Çetin Gökalp'e verdi. Gökalp de, ‘‘Belki bir gün, yine Nalan Hanım ile nöbet değişimi yapabiliriz’’ derken gözleri doldu.

KADEHLER KALKTI

Hürriyet Akdeniz Reklam Müdürlüğü'ne atanan Nalan Yalap, gecede ajans sahipleri ile tanışma imkanı buldu. Ajans patronları Tarık Sevimli, Afet Tipici ve Serpil Kadaif başarıya kadeh kaldırdı.

SAMİMİ YEMEK Antalya Reklamcılar Derneği'nin, yeni ve eski reklam müdürleri onuruna verdiği akşam yemeğine 13 ajans sahibinin yanısıra Hürriyet Gazetesi Seri İlan Müdürü Behçet Bozkurt da katıldı.

NEŞE KAYNAĞI

Alaattin Özuzun, Tülay Bektikhan, Hüsamettin Oğuz, İsmet Mirzatürkmen ve Serpil Kadaif, gecenin neşe kaynağı oldular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!