3 ödül bir veda

Güncelleme Tarihi:

3 ödül bir veda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

Hürriyet Akdeniz'in ‘‘99'un En İyileri’’ ödül töreninde ilk üçe giren ajanslara plaket verildi.

ANTALYA'da ilan ve reklam sektörünün nabzını ellerinde tutan ajans yöneticileri, Hürriyet Ailesi ile Talya Otel'de buluştu. Hürriyet Akdeniz Reklam Müdürlüğü koltuğunda devir-teslimin yaşandığı kokteylde, ‘‘1999 yılının en iyileri’’ ödül töreni de yapıldı. İlk üçe giren reklam şirketleri yöneticilerine plaketleri verildi.

Hürriyet Akdeniz Reklam Müdürlüğü'nden Ankara Reklam Müdürlüğü'ne atanan Nilgün Çetin Gökalp, davetlilerle vedalaşırken, yerine İstanbul'dan atanan Nalan Yalap, reklam ajansı sahip ve yöneticileri ile tanıştı.

BAŞARI DİLEKLERİ

Hürriyet Reklam Koordinatörü Hakan Önen, 1999'da sektörde yüzde 25'lik kayıp yaşanmasına karşın, Hürriyet'in geçen yılı yüzde 10-12 kayıp ile kapattığını söyledi. Gitar eşliğindeki gecede, reklam ajansı sahipleri, Nilgün Çetin Gökalp ve Nalan Yalap'a yeni görevlerinde başarı diledi.

Talya Oteli'ndeki bu anlamlı geceye, Hürriyet Bölge Gazeteleri Yönetmeni Nejat Seçen, Hürriyet Reklam Koordinatörü Hakan Önen, Seri İlan Müdürü Behçet Bozkurt da katıldı. Hürriyet Akdeniz Haber Müdürü ve DHA Büro Şefi Dursun Gündoğdu, DPC Müdürü Gökhan Satıcıoğlu'da geceye eşleri ile geldi. Ahmet İSTEK-Volkan GÜRAK

SOHBET YİNE REKLAMLAR

Lapaz Ajans'ın sahibi Özgür Sarıkaya, eşi Emine Hanım, Aynur Atik ve Müzeyyen Özbilek, Talya'daki özel gecede bol bol sohbet etti. Konuları ise 2000 yılı ve ciro artışı oldu.

GÜNAJANS'A PLAKET

Antalya'daki reklam ajansları arasında ikinciliği alan Günajans'ın plaketini, Hürriyet Gazetesi Reklam Koordinatörü Hakan Önen verdi. Önen, plaketi ajansın sahibi Bülent İlhan'a verirken, gelecek yıl birincilik plaketi vermeyi umduğunu söyledi.

Antalya Reklamcılar Derneği Başkanı Adnan Yaşkeçeli, Nilgün Çetin Gökalp ve Nalan Yalap'a yeni görevlerinde başarı diledi.

İŞBAŞI'NIN MUZİPLİĞİ

Hürriyet Akdeniz'in başarılı karikatüristi Cihan İşbaşı (sol başta) , muzipliği ile yine en öndeydi. İşbaşı, dil çıkarırken, Meriç Dal, Serhat Anbarcı, nişanlısı Ayşegül Özdilek ve Can Elmacı, objektifimize böyle poz verdiler.

TERA'CILAR DA GECEDE

Hürriyet Akdeniz'in başarılı reklam ajanslarından Tera, tam kadroydu. Patron Bülent Ulutaş, eşi Rezzan hanım, Olcayto Cengiz, pencere önüne oturarak hem geceyi konuştular, hem de yorgunluk attılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!