Tatilde 33 kadın polise sığındı

Güncelleme Tarihi:

Tatilde 33 kadın polise sığındı
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya’da 9 günlük bayram süresince 117 ev ve işyeri soyuldu. 42 trafik kazası oldu. 6 kişi intihara teşebbüs etti.

BAYRAM tatilinin ardından Antalya polisi il merkezinde işlenen suçların bilançosunu çıkardı. Genel olarak sakin geçen bayramda polisi en çok hırsızlık suçları ile trafik kurallarına uymayan sürücüler meşgul etti. Bu aradaki bayramdaki suçlar zinciri Fatma Tez, Orhan Çaksen, Hasan Akbaş, Osman Güney ve Gültekin Aksu adlı vatandaşların kurbanlıklarının çalınmasıyla başladı.

SUÇLAR ZİNCİRİ

Bunu sırasıyla evlenme vaadiyle 5 yaşı küçük kızın kaçırılması izledi. Bayram boyunca 5 evde yangın çıkarken, sahte pasaportla yurt dışına çıkmaya çalışan iki kişi yakalandı. Bir miktar uyuşturucu ile yakalanan Mustafa Ayhan da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İstanbul, Ankara ve İzmir ağırlıklı tatilcilerin akın ettiği Antalya'da 42 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalardan birinde Hayriye Baykal yaşamını yitirdi.

HIRSIZLAR ÖNDE

Nöbetçi mahkemelere çıkartılan 84 sürücüden hiçbiri tutuklanmadı. Bunalım geçiren 6 kişi intihara teşebbüs etti. Bu arada eşinden dayak yiyen 33 kadın karakola sığındı. Polisi en çok oyalayanlar ise hırsızlar oldu. Tatil boyunca 117 ev ve işyeri soyuldu. Hırsızların en çok Kepez Piknik Alanı ile Lunapark çevresinde faaliyet gösterdiği belirlendi. Kepez piknik alanında bir günde 48 piknikçinin otomobilinin teybi çalındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!