Ben gittim geldim ölümü hiç beğenmedim

Güncelleme Tarihi:

Ben gittim geldim ölümü hiç beğenmedim
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ebru Gündeş, hastalığından sonra doktor izniyle ilk kez sahneye çıktı

Ebru Gündeş'in ‘‘doktor izniyle’’ Haydarpaşa Numune Hastanesi yararına çıktığı konser büyük ilgi gördü. Gündeş'i hayranlarının yanı sıra, başta annesi Müjgan Bilgin olmak üzere adının aşk dedikodularına karıştığı menajer Stelyo Pipis, Ceylan ve Selda Alkor gibi sanatçı dostları izledi.

3 NAZAR BONCUĞU

Konser sırasında modacı Nur Yerlitaş'ın hazırladığı beyaz ve gümüş renkli iki kostüm giyen Ebru Gündeş, elbisesine taktığı nazar boncuğuyla dikkat çekti. Hayli neşeli olan sanatçı, ‘‘Hastalığımdan sonra nazara çok inanıyorum. Şu an sahnede 3 tane nazar boncuğu var. Düşmanlarım olabilir. Annem zaten sahneye çıkmadan önce okuyup üfledi’’ dedi.

KALBİM VAR AMA BOŞ

Yakın arkadaşı Serdar Ortaç'ın konsere gelmemesine alınan Ebru Gündeş, ‘‘Onu çok seviyorum, ama ona çok kırgınım’’ diye konuştu. Konser boyunca kalbinin boş olduğunu sık sık dile getiren Gündeş, ‘‘Benim de kalbim var ama boş. Ne yapalım? Bir ara Alişan'la birlikte olduğumuz yazılmıştı. Keşke olsaydı, fena olmazdı’’ dedi. Ebru Gündeş, daha sonra da ‘‘Hayat yasak aşklar yaşanırsa güzel’’ açıklamasını yaptı.

ORTADA DAMAT YOK

Yaklaşık 20 milyar lira gelir elde edilen konserde Ebru Gündeş'e Haydarpaşa Numune Hastanesi SOÇAK Bölümü Başkanı Aliye Topuz, gelin çiçeğine benzeyen kocaman bir buket verdi. Topuz'un ‘‘Siz de beyazlar içinde gelin gibisiniz’’ sözü üzerine Gündeş, ‘‘Ne gelini, ortada damat yok ki’’ karşılığını verdi.

SİGARAYI BIRAKIYORUM

Son haftaların en popüler şarkılarından olan Murat Kekilli'nin ‘‘Bu Akşam Ölürüm’’ şarkısını da söyleyen Ebru Gündeş, ‘‘Ben gittim, geldim, hiç beğenmedim. Ölmeye de niyetim yok’’ deyince sevenlerinden büyük alkış aldı. Hayranları arasında ‘‘Gülü bir gün, Ebru Gündeş'i her gün seveceğim’’ yazılı pankart taşıyan küçük kız dikkat çekti. Sahnede hayranlarıyla bol bol sohbet eden Gündeş, sigara tiryakiliğine de değindi. Ebru Gündeş, konser bitiminde son bir sigara içtikten sonra sigarayı bırakacağını açıkladı.

DOKTORUMUN İZNİYLE

Konserden sonra basın mensuplarıyla bir araya gelen sanatçı, kendisine gösterilen ilgiye ve desteğe teşekkür etti. Gündeş, ‘‘Ama bazılarınıza çok kızgınım. Ben hastanedeyken öldü diye altyazı geçmişler. Onlarla mahkemede konuşacağız’’ dedi. Ebru Gündeş, aynı hastalığı geçiren Yüksel Uzel'in sahnelerden uzak dururken, kendisinin neden sahneye çıkmayı seçtiği sorusuna da ‘‘Bugün buraya doktorumun izniyle çıktım. Yüksel Hanım'ın kendi tercihi. Ama benim sahneye çıkmamın bir sakıncası olmadığı söylendi’’ cevabını verdi.

ŞARKILARI UNUTMADI

Ebru Gündeş, sanat yaşamında ilk kez şarkı sözleriyle birlikte sahneye çıktı. Geçirdiği ameliyattan dolayı şarkı sözlerini unutma ihtimali üzerine tedbir olarak şarkı sözlerini yanından ayırmadığını belirten Gündeş, ‘‘Ancak hiçbir şarkı sözünü unutmadım’’ dedi.

Geçirdiği beyin kanamasının ardından yaklaşık 4 ay sahnelerden uzak kalan Ebru Gündeş, önceki gün ilk kez sahneye çıktı. Haydarpaşa Numune Hastanesi yararına Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser veren Ebru Gündeş, 2.5 saat sahnede kaldı ve 17 şarkı seslendirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!