Yollar yapılmalı

Güncelleme Tarihi:

Yollar yapılmalı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

GEREK Manavgat, gerekse tüm Türkiye'de, 'neden trafik kazaları oluyor?' diye sorduğumuzda, önümüze iki cevap çıkıyor. Bunlardan biri, 2000 yılına girdiğimiz şu günlerde bile, hala yollarımızın tam anlamıyla düzeltilmemesi. İkinci önemli neden de, sürücülerimizin dikkatsiz olmaları.

Bu yüzden, özellikle ağır yüklü ve uzun yola çıkacak şoför arkadaşlarımız, gerekli önlemleri almalı ve böylece olabilecek tüm olumsuzlara, önceden mani olmalılar.

Manavgat'a şöyle bir göz attığımızda da, yine Antalya-Alanya-Manavgat karayolunda, özellikle turizmin fazla olduğu bölgelerde, hala yollarımızın düzenlenmemesi, bizleri Oda olarak düşündürüyor.

DENETİMDE TİTİZLİK

Bahsedilen yollarda, yaza girmeden yapılacak sıkı bir çalışmayla aksaklıklar giderilebilir, yerli ve yabancı bir çok turiste gönül rahatlığıyla hizmet sunabiliriz.

Bunun dışında, Manavgat sınırları içinde, gözardı edilmeyecek bir diğer olumlu çalışma da, yeterli sayıda trafik polis teşkilatı olmamasına rağmen, denetimlerin aksatılmadan yapılması ve bu konuda büyük titizlik gösterilmesi.

Her geçen gün artan nüfusla birlikte, trafikte de araç kullanan sürücülerde artması, yapılan sıkı denetimler ve çalışmalar bizleri sevindiriyor. Ama unutmayın ki, asıl görev, her zaman aracı başında bulunan şoför arkadaşlarımızın.

Hepinize kazasız günler temenni ederim.

Konuk Yazar

Mehmet ÜNAL

Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!