Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2000 00:00

Haberin Devamı

Minibüs seferi yok

Teomanpaşa Caddesi

BAHÇELİEVLER Mahallesi Temonpaşa Caddesi'nde minibüs seferi olmaması nedeniyle ulaşım güçlüğü çekiyoruz. Varlık, Bahçelievler ve Deniz mahallelerinin ortak kullandığı caddeden minibüs geçmemesi yüzlerce insanı mağdur durumda bırakıyor.

Şehirde araç trafiğinin en yoğun olduğu caddelerden biri olan Teomanpaşa'da minibüs seferi istiyoruz. Temel ulaşımın sağlanması, bu üç semtte yaşayanları, metrelerce yol yürümekten kurtaracak. Yetkililerden bu sorunumuza en kısa zamanda bir çözüm bulmalarını istiyoruz. Semt sakinleri

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi UKOME Şube Müdürü Hülya Atalay,

‘‘Ramazan Bayramı'ndan sonra Teomanpaşa Caddesi'nde minibüs seferleri başlayacak’’ dedi.

Her gün trafik kazası

Yeni Lara yolu

Yeni Lara yolunda Bozkan Petrol ve Astur Sitesi arasındaki bölümde hemen her gün trafik kazası meydana geliyor. Petrol istasyonu önündeki kavşakta sinyalizasyon yok. Bu nedenle araçlar aşırı süratle kavşağa giriyorlar. Karşıdan karşıya geçmek isteyenler dakikalarca beklerken, kaza tehlikesiyle de burun buruna geliyorlar.

Yolun eğiminde problem olduğunu düşünüyoruz. Bu konudaki sıkıntımızı belediye yetkililerine ilettik ancak soruna çözüm getirilmedi. Yola, araçların hızını kesen tümsekler konulmasını ve kavşağa trafik lambaları monte edilmesini istiyoruz. Mehmet Çakır

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi UKOME Şube Müdürü Hülya Atalay, ‘‘Konuyla ilgili çalışma yapmamız için yazılı başvuru gerekiyor. Vatandaşlarımızın başvuruları, İl Trafik Komisyonu'nda mutlaka görüşülüyor. Yola hız kesici tümsek yapılması kanun gereği yasak’’ dedi.

Çamur kabusu

1348. Sokak

Yağmurlu günlerde bizi bekleyen kabusu artık kanıksadık: Çamur. Oturduğumuz Çaybaşı Mahallesi 1348 Sokak, yağmurdan sonra çamur deryasına dönüyor.

Asfalt çalışması yapılmayan sokağımız, bakımsız köy yolundan farksız. Bir ucu Burhanettin Onat'a uzanan sokakta, yaşamak zorunda bırakıldığımız çamur sorununa son verilsin.

Antalya'nın en merkezi yerinde, böyle çamurlu yollara mahkum olmak bizler için ve Antalya kenti için gerçekten çok üzücü. Nevzat Sarı

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Behzat Bilgiç

‘‘Adı geçen sokakta gerekli çalışmayı yapacağız’’

Tel: (242) 243 40 40

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!