Yeni çevreyolu yetersiz kalıyor

Güncelleme Tarihi:

Yeni çevreyolu yetersiz kalıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 1999 00:00

Haberin Devamı

Manavgat'a kazandırılan yeni çevreyolu, ne yazık ki cinayet kavşağına dönüştü. Çevreyolunda, sürücülerin dikkatsizliği ve kavşakların yetersiz oluşu nedeniyle birçok trafik kazası meydana geliyor.

Manavgat-Side-Antalya kavşağının problemli oluşu da gözlerden kaçmıyor. Çünkü; kavşağın genişliği yaklaşık 6 metre, bir otobüsün uzunluğu ise 8 metredir.

Dikkatli olun

Buraya giren otobüsün veya otobüslerin durumunu gelin siz düşünün. Yaşanan, faciaya davetiye değil de nedir? Ayrıca, Alanya yönündeki kavşağımız da tamamlanmış değil.

Kontrol şart

Yetkililerden, uyarıcı işaretleri, sürücülerin dikkatini çekecek şekilde kavşağa yerleştirmelerini istiyoruz. Manavgat ve Kızılot arasındaki yol yapımı devam ettiğinden hemen her gün trafik kazasıyla karşılaşıyoruz.

Şoförlerimiz bu konuda da çok dikkatli olmalılar. Kış mevsiminin kendini hissettirdiği şu günlerde, sürücülerin araçlarını daha sık kontrol etmesi gerekiyor.

Lastiklere dikkat

Yağmurun ardından kayganlaşan yollar, araçları yutan bir girdaba dönüşebilir. Şoförlerimiz, yola çıkmadan önce lastiklerini mutlaka kontrol etmeli. Fren sisteminin ne kadar sağlıklı olduğu da sık sık gözlenmeli.

Tedbirler önce alınmalı ki, sonra pişman olmayalım.

Haberin Devamı

Mehmet ÜNAL

Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!