Ailemsiz asla

Güncelleme Tarihi:

Ailemsiz asla
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 1999 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın İstanbul'a getirdiği Neşat'tan, gurbetçi futbolcunun ağabeyi ve yengesinin gelmesini de şart koşması nedeniyle vazgeçtiği ortaya çıktı

Burada tek kalamam

Beşiktaş'ın İstanbul'a getirip son anda transfer etmekten vazgeçtiği Neşat Gülünoğlu'nun perde arkası aralandı. Neşat'tan ailesi konusundaki şartı nedeniyle vazgeçildi. İstanbul gibi büyük bir kentte tek kalamayacağını belirten Neşat, ‘‘Yönetime yengem ve ağabeyimi de getirmeyi önerdim. Kabul etmediler. Ben ailemsiz burada yapamazdım’’ dedi.

Akbulut: Problemliydi

Ailesinin de getirilmesi şartının kabul edilmemesi üzerine Romalı futbolcu İtalya'ya geri döndü. Beşiktaş Menajari Kadir Akbulut ise yaptığı açıklamada, ‘‘Neşat, iki kültür arasında sıkışmış kalmış. Nereye ait olduğunu bilmeden yaşadığı için kulübümüze problemli bir futbolcu olacağını düşünürek transferinden vazgeçtik’’ ifadesini kullandı.

BRİEGEL'DEN AYHAN'A ÖVGÜ

Beşiktaş'ın sakat futbolcusu Ayhan'ın yeniden başladığı idmanlardaki performansı teknik direktör Briegel'i sevindirdi. Ayhan'ın hızla iyileştiğine değinen Briegel genç futbolcuyu överek, ‘‘Onun gibi bir futbolcuya her zaman ihtiyacım var. Böyle giderse kısa sürede de hazır olur’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!