Öldürmedim parçaladım

Güncelleme Tarihi:

Öldürmedim parçaladım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 1999 00:00

Haberin Devamı

Biri eski eş biri sevgili

Profesör cinayetinin katil zanlısı ifade değiştirip, ‘‘Ben öldürmedim. Sadece cesedi parçaladım’’ dedi.

ANTALYA'da parçalanarak öldürüldükten sonra başı denize atılan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi profesörlerinden Hasan Coşkun'un katil zanlısı Bülent Baransel ifade değiştirerek cinayeti reddetti. Geçen ay, aile dostu Bülent Baransel ile birlikte Konya'ya gideceğini söyleyerek evden çıkan, kendisinden haber alınamaması üzerine ailesi tarafından ilanla aranan Prof. Coşkun'un, korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı.

Önce evet, sonra hayır

Polisteki ilk ifadesinde, ‘‘Prof. Coşkun, eşi Jale Hanım'ı öldürmemi istedi. Kabul etmeyince bana saldırdı, boğuşurken öldürdüm’’ diyen Bülent Baransel, savcılıkta ifade değiştirdi. Baransel bu kez şöyle dedi: ‘‘Konya'ya gitmek için yola çıktık ancak o İstanbul’da benden ayrıldı. Deprem günü Antalya'ya geldim. Eski eşimin evine girdiğimde profesör çocuk odasında öldürülmüştü.’’

Poşetlere doldurdum

‘‘Cesedi görünce paniğe kapıldım. Benim yapmadığıma kimse inanmayacaktı. Cesedi yok etmeyi planladım. Parçalayıp, poşetlere koydum. Yolda, poşetleri atarak İstanbul'a döndüm. Başı ise denize attım. Eski eşim Fadime Tur'a evi temizlettim.’’ Baransel hakkında idam, eski eşi Fadime Tur ile sevgilisi Hacer Kayabaşlı hakkında da 3 yıla kadar hapis stemiyle dava açıldı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!