GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.686.239 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Gözler dev derbiye çevrildi İşte muhtemel 11ler ve maç önü notları

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gözler dev derbiye çevrildi! İşte muhtemel 11'ler ve maç önü notları

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında karşılaşacak Fenerbahçe ile Beşiktaş, tüm kulvarlar dahil olmak üzere toplamda 359. kez rakip olacak. İki takımın ezeli rekabetinde sarı-lacivertliler 134 kez galip gelirken, siyah-beyazlılar da 127 defa kazandı. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş, yarın saat 19.00’da Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. İki ekip bu derbi mücadelesiyle toplamda 359. kez rakip olacak. Geride kalan 358 müsabakada sarı-lacivertliler 134 galibiyet alırken, siyah-beyazlılar ise 127 kez kazandı. Ezeli rekabette 97 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Fenerbahçe’nin 497 golüne, Beşiktaş 456 golle yanıt verdi. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gözler dev derbiye çevrildi! İşte muhtemel 11'ler ve maç önü notları

27.04.2024Futbol
Ünlü oyuncunun değişimi dikkat çekmişti... Estetiğim yok

Ünlü oyuncunun değişimi dikkat çekmişti... 'Estetiğim yok!'

Sıla Türkoğlu yüzü olduğu markanın 100. yıl partisine katıldı.

27.04.2024Hayat
Gölcükte tehlikeli anlar Benzin yüklü tanker kaza yaptı... Yol kapatıldı, evler tahliye edildi

Gölcük'te tehlikeli anlar! Benzin yüklü tanker kaza yaptı... Yol kapatıldı, evler tahliye edildi

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi D-130 Karayolu'nda seyir halinde olan benzin yüklü tanker, önce üst geçit köprüsüne ardından ise 3 araca çarptı. Tankerin çekici kısmı koparken benzin ise yola saçıldı. Patlama riskine karşı yolun iki şeridi de trafiğe kapatılırken, çevredeki evler de tahliye edildi.

27.04.2024Gündem
Adana Demirspor-Galatasaray maçı sonrası Muslera vurgusu ve yarış iddiası: Bu yoldan dönmesi zor

Adana Demirspor-Galatasaray maçı sonrası Muslera vurgusu ve 'yarış' iddiası: 'Bu yoldan dönmesi zor'

Galatasaray, Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor'u deplasmanda 3-0 mağlup etti. Muslera kritik kurtarışlarla ön plana çıkarken kilidi ise Hakim Ziyech açtı. Hürriyet yazarlarından Engin Kehale ve Güntekin Onay, sarı-kırmızılıların performansını değerlendirdi.

27.04.2024Futbol
Nejat İşler: Yalnız kalınca ölümü düşünüyorum

Nejat İşler: Yalnız kalınca ölümü düşünüyorum

Nejat İşler ‘para hırsı’ hakkında konuştu: “İnsanlar ölmeyecek gibi yaşıyor. Doldur doldur nereye kadar? Mezara mı götüreceksin?”

27.04.2024Hayat
42 ilde Narkoçelik-14 Operasyonu Bakan Yerlikaya: 321 zehir taciri yakalandı

42 ilde Narkoçelik-14 Operasyonu! Bakan Yerlikaya: 321 zehir taciri yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 42 ilde düzenlenen Narkoçelik-14 Operasyonu'nda 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonlarda 321 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

27.04.2024Gündem
Real Sociedad-Real Madrid maçı sonrası Arda Güler fırtınası Hem övdü, hem müjdeyi verdi: Gelecek sezon kararı...

Real Sociedad-Real Madrid maçı sonrası Arda Güler fırtınası! Hem övdü, hem müjdeyi verdi: Gelecek sezon kararı...

Real Madrid'in Real Scoedad'ı deplasmanda 1-0 mağlup ettiği maçta galibiyet golünü atan ve karşılaşmanın oyuncusu seçilen Arda Güler için maç sonu önemli açıklamalar geldi. Milli oyuncu da kendi geleceği hakkında konuştu.

27.04.2024Futbol
Fenerbahçede Mert Hakan sürprizi Beşiktaşta sağ bek kim olacak Derbiye Türkiyenin en yüksek iddaa oranları Mislide...

Fenerbahçe'de Mert Hakan sürprizi! Beşiktaş'ta sağ bek kim olacak? Derbiye Türkiye'nin en yüksek iddaa oranları Misli'de...

Sivas'ta 2 puan bırakıp şampiyonluk yarışında büyük darbe yiyen Fenerbahçe, geçici olarak Serdar Topraktepe ile yola devam eden Beşiktaş'ı Kadıköy'de misafir ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Canlı İzle, Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!

27.04.2024Futbol
Mutfak diplomasisi dediğin...

Mutfak diplomasisi dediğin...

Bu hafta gündemden düşmeyen Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’nın İstanbul ziyareti iki ülkenin yemek kültürünü birleştiren etkinliklerle de öne çıktı. Cumhurbaşkanına tattırdığı lezzetleri anlatan ziyaretin resmi aşçısı şef Cem Ekşi: “Yaptığımız bir mutfak diplomasisiydi aslında.”

27.04.2024Lezzetli Hayat
Gece yemeği için en iyi 10 adres: Son durak lezzetli olsun

Gece yemeği için en iyi 10 adres: Son durak lezzetli olsun

Hareketli bir eğlence akşamının ardından geceyi çorba, köfte, kokoreç gibi lezzetlerle sonlandırmak bir gelenek. Jürimize eğlence sonrası, geceye son noktayı koyacağımız lezzet duraklarını sorduk. Çorbası, döneri, pizzası ya da mantısıyla öne çıkan yerleri önerdiler.

Pire, kene  dönemi başladı Doğada onları nasıl koruruz

Pire, kene dönemi başladı! Doğada onları nasıl koruruz?

Lorin’in okulunu pire bastı, Gizem’i bir korku sardı. Gülay ise yıllardır her bahar mevsiminde yaptığı gibi hem evi hem de evcil hayvanlarını pireden lavanta yağıyla korumaya çalışıyor.

27.04.2024Çocukla Hayat
Yapay zekâ ile verimliliğini artırdı

Yapay zekâ ile verimliliğini artırdı

Bir süredir üretken yapay zekâ (GenAI) çözümleriyle ilgili çalışmalar yürüten Akbank, bankacılık alanında uzmanlık gerektiren konuların daha etkin bir şekilde anlaşılmasını sağlayacak yapay zekâ altyapısı geliştirdiğini duyurdu.

27.04.2024Ekonomi
Turizme bayram dopingi

Turizme bayram dopingi

Hollanda’nın Kral Günü, Rusya’nın Zafer Günü, Almanya’nın Pfingsten Bayramı ve ardından Kurban Bayramı ile yaz sezonuna dört bayramla girilecek. 60 milyon turist hedeflenen 2024, turizm sezonuna en iyi başlangıç yapılan yıl oldu.

27.04.2024Gündem
Gazze’deki katliama sessiz kalmayız

Gazze’deki katliama sessiz kalmayız

Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı’nda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Tüm imkânsızlıklara rağmen Filistinli kardeşlerimiz tam 203 gündür tek başlarına direnirken, hiç kimse bizden soykırıma sessiz kalmamızı bekleyemez” dedi. Erdoğan “Hiçbir güç kalbimizden Kudüs sevgisini sökemez” mesajı verdi.

27.04.2024Gündem
İYİ Parti’de yeni lider belli oluyor

İYİ Parti’de yeni lider belli oluyor

İYİ Parti’de yeni genel başkanın belirleneceği 5’inci Olağanüstü Kurultay bugün gerçekleşecek. Sekiz yıldır Genel Başkanlık görevini sürdüren Meral Akşener’in de katılacağı kurultayda Müsavat Dervişoğlu, Koray Aydın ve Mehmet Tolga Akalın yarışacak.

27.04.2024Gündem
2 ayağı kesik bulunan kedi 10 yaşında: İyi ki doğdun umut

2 ayağı kesik bulunan kedi 10 yaşında: İyi ki doğdun umut

10 yıl önce tren rayları üzerinde ayakları kesilmiş şekilde bulunan ve ‘Umut’ adı verilen yavru kedi hayata tutundu, 10 yaşına girdi. Veteriner hekimler, Umut için muhteşem bir doğum günü partisi verdi.

27.04.2024Gündem
Üniversitelere yapay zekâ bölümleri

Üniversitelere yapay zekâ bölümleri

YÖK Başkanı Özvar, üniversitelerde yapay zekâ ve dijitalleşme alanlarında 21 lisans, 50 önlisans olmak üzere toplam 71 programın açılacağını ve bu programların bu yılki ÖSYM Kılavuzu’na dahil edileceğini duyurdu.

27.04.2024Ekonomi
İsias davasında yeni rapor

İsias davasında yeni rapor

6 Şubat depremlerinde 35’i Kıbrıslı çocuk sporcu, 72 kişiye mezar olan Adıyaman’daki İsias Otel davasının dün yapılan ikinci duruşmasında Gazi Üniversitesi’nin hazırladığı bilirkişi raporu kavgası yaşandı. Kalabalık bir ekip ve avukatlarla davaya müdahil olan KKTC ekibi rapora itiraz etti, savunma avukatları karşı çıktı, gerginlik yaşandı. Mahkeme itirazları haklı buldu ve ara karar alarak eski raporu iptal etti. Yeni rapor hazırlanmasına karar verdi.

27.04.2024Gündem
Şehit polise hüzünlü tören

Şehit polise hüzünlü tören

Ümraniye’de Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli olan ve 3 ay önce göreve başlayan polis memuru Emrah Büke, önceki akşam saatlerinde kullandığı motosikletin virajı alamaması sonucu devrilerek sürüklendi.

27.04.2024Gündem
Cinayette tanıktan korkunç ifadeler: Balkondan attı gülüp müzik çaldı

Cinayette tanıktan korkunç ifadeler: Balkondan attı gülüp müzik çaldı

Evine çağırdığı Fatma Duygu Özkan’ı, 4’üncü kattaki balkonundan atarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan avukat Doğan Can Gündüz hakkında, ‘kadına karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Tanık Mehmet Ç., avukatın kadını bacaklarından tutup aşağı attığını, düştükten sonra da aşağıya bakarak güldüğünü ve içeri geçerek müzik açtığını söyledi.

27.04.2024Gündem
Steinmeier: Türkiye’deki her dakikam kıymetliydi

Steinmeier: Türkiye’deki her dakikam kıymetliydi

22-24 Nisan tarihleri arasında Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, “Türkiye ziyaretimin her dakikası kıymetliydi” dedi.

27.04.2024Dünya
2’nci Kadir Şeker vakasında karar çıktı... Tekrar cezaevine girdiler

2’nci Kadir Şeker vakasında karar çıktı... Tekrar cezaevine girdiler

Eşi ile kızını sokak ortasında bıçaklayan Abdulkadir Ahmadi’yi engellemeye çalışırken bıçak kullandığı suçlamasıyla tutuklanıp, serbest bırakılan Tolga Daşkıran ve arkadaşı Hüseyin Şahin’e verilen 5 yıllık hapis cezası onandı. İki arkadaş tutuklanarak cezaevine konuldu.

27.04.2024Gündem
1 kemik parçası daha bulundu

1 kemik parçası daha bulundu

DNA analizi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen, üzerinde doku bulunmayan kemik parçalarının, kalça ve göğüs kafesine ait olduğu değerlendiriliyor.

27.04.2024Gündem
‘Dilan Polat’lı gösteriye soruşturma

‘Dilan Polat’lı gösteriye soruşturma

Karaman Sarıveliler’deki Adiller Şehit Öğretmen Ali Yıldız İlkokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle tören düzenlendi.

27.04.2024Gündem
Tilya Damla Sönmez: Ben yalnızlığımla çok mutluyum

Tilya Damla Sönmez: Ben yalnızlığımla çok mutluyum

22 yaşında Altın Portakal’ı kucakladı. Altın Koza’dan, SİYAD’dan, Milano Film Festivali’nden ödüller kazandı... Hem bağımsız filmlerde hem popüler işlerde sağlam adımlarla ilerledi. Gözünü kamera arkasına, yapımcılığa da dikti. Hatta bir filmiyle ödül aldı. Şimdilerde “Hayattan zaman çalıp yakınlarımla o zamanı geçirmeye başladım, birtakım hırslarım törpülendi” diye anlatıyor. Yeni sinema filmleriyle karşımıza çıkmaya hazırlanan Tilya Damla Sönmez’le buluştuk. Yanlış okumadınız, evet artık onun bir adı daha var: “Latince ıhlamur, Özbekçe altın demek.”

Komşunun divalarını ağırlıyoruz

Komşunun divalarını ağırlıyoruz

Şubat ayının sonunda Maslak’ta açılan Hol’de ikinci Anna Vissi konseri geçen hafta yapıldı. Vissi, hayranlarına müthiş bir konser verdi. İstanbul gece hayatı, sahnelerinde Yunan sanatçıları bu ara çok sık misafir ediyor.

Hadi balkona, bahçeye çıkalım

Hadi balkona, bahçeye çıkalım!

Evimizin artık daha fazla zaman geçireceğimiz yerleri olan balkon ve bahçesinde hazırlıklara başladık. İçmimarlardan daha konforlu ve estetik dış alanlar için tüyolar aldık. Kişisel bir dokunuş için aynalar, tablolar kullanabiliriz. Farklı boyutlardaki saksılarla da görsel çeşitlilik sağlayabiliriz.

Ticaret Bakanlığı’ndan vatandaşlara önemli uyarı: IBAN kiralama oyununa dikkat

Ticaret Bakanlığı’ndan vatandaşlara önemli uyarı: IBAN kiralama oyununa dikkat

Ticaret Bakanlığı açıkladı: Son dönemde popüler dolandırıcılık yöntemi IBAN kiralama ilanları oldu. Çeşitli platformlar üzerinden tüketicilere ulaşan dolandırıcılar, banka hesabının kiralanması ya da kullandırılması karşılığında yüksek kazanç vaat ederek, yasadışı yollardan elde edilen paranın transferini sağlıyor.

27.04.2024Ekonomi
Sadık müşterilerde 2023’ün lideri oldu

Sadık müşterilerde 2023’ün lideri oldu

Türk Telekom, 2023 yılını yaklaşık 53 milyon abone ile kapattı.

27.04.2024Ekonomi
Şimşek’ten 3 kritik mesaj

Şimşek’ten 3 kritik mesaj

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önümüzdeki aylardaki beklentilere ve atılacak önemli adımlara dair konuştu. Şimşek’in mesajlarında öne çıkan konular ise şöyleydi: Kamuda tasarruf planı hazır, yılın ikinci yarısında devreye girecek. Dezenflasyon süreci başlayacak, yaz aylarından sonra bu hissedilecek. Maliye politikası ve yapısal reformlarda yeni adımlar atılacak.

27.04.2024Ekonomi
Borsada yeni rekor

Borsada yeni rekor

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, dün günün ilk yarısında 9 bin 907,38 puanla rekor seviyeyi gördü.

27.04.2024Ekonomi
Hem müzakere hem mücadele

Hem müzakere hem mücadele

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Bundan sonra bu ülkeyi kurtarmak için hepimize önemli görevler düşüyor. Sizlere güç veren, sizlerden güç alan, sokaktan korkmayan, meydandan çekinmeyen, müzakere de eden mücadele de eden yepyeni, dinamik, sonuç alan bir siyaset için yola çıktık. Beni seven arkamdan gelsin” dedi.

27.04.2024Gündem
Bombacıya ceza yağdı: 7 kere ağırlaştırılmış müebbet artı 1794 yıl hapis

Bombacıya ceza yağdı: 7 kere ağırlaştırılmış müebbet artı 1794 yıl hapis

İstiklal Caddesi’nde patlattığı bombayla biri çocuk 6 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Ahlam Albashir, ömür boyu cezaevinden çıkamayacak. 37 sanıklı davanın dün görülen karar duruşmasında Albashir’in yanı sıra 24 sanığa da 4 ile 1035 yıl arasında değişen cezalar verildi. 12 sanık ise beraat etti.

27.04.2024Gündem
Cilt kanserinde kişiye özel aşı

Cilt kanserinde kişiye özel aşı

Cilt kanserinin en ölümcül türü olan melanomaya karşı dünyanın ilk ‘kişiselleştirilmiş’ mRNA aşısının 3’üncü denemelerinin yapıldığı İngiltere’de sona yaklaşıldı.

27.04.2024Dünya
Adana’da bu sezon ilk yarı şut rekoru kırıldı

Adana’da bu sezon ilk yarı şut rekoru kırıldı

Adana Demirspor ile G.Saray arasındaki mücadele tempo ve heyecan bir dakika bile durmadı.

27.04.2024Futbol
Fenerbahçe umut, Beşiktaş prestij peşinde İsmail Kartal ve Serdar Topraktepenin 11leri netleşti

Fenerbahçe umut, Beşiktaş prestij peşinde! İsmail Kartal ve Serdar Topraktepe'nin 11'leri netleşti

Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Beşiktaş bugün dev maçta Ülker Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

27.04.2024Futbol
Macron: Avrupa ABD’nin paryası olmasın

Macron: Avrupa ABD’nin paryası olmasın

Avrupa’nın güvenlik stratejisine yönelik çıkışlarıyla gündeme gelen Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Avrupa’yı “ABD’ye daha az bağımlı bir savunma stratejisi benimsemeye” çağırdı.

27.04.2024Dünya
İHA’lar savaşların seyrini değiştirdi: Ukrayna tankları cepheden çekiyor

İHA’lar savaşların seyrini değiştirdi: Ukrayna tankları cepheden çekiyor

Savaş alanında insansız hava araçlarının kullanımı tank gibi konvansiyonel zırhlıları gözden düşürdü. Ukrayna ABD’den aldığı Abrams tanklarını, Rus İHA’larından korumak için cepheden çekmeye karar verdi.

27.04.2024Dünya
Miçotakis, Erdoğan görüşmesinden umutlu

Miçotakis, Erdoğan görüşmesinden umutlu

Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis, 13 Mayıs’ta Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleşecek görüşmesiyle ilgili Yunan basınına açıklamalarda bulundu.

27.04.2024Dünya
‘İstanbul’da insanların bakışları çok güzel’

‘İstanbul’da insanların bakışları çok güzel’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı tarafından 29 Nisan Dünya Dans Günü kapsamında bu yıl ilk kez Uluslararası İstanbul Dans Günleri düzenleniyor. 22 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında İstanbul dansa doyacak. Flamenko dansçısı Patricia Guerrero, İstanbul Dans Günleri için İstanbul’a geldi. Ödüllü dansçı hem flamenkoyu anlattı hem de İstanbul’a duyduğu hayranlığı: “Çok güzel, muhteşem! Müthiş bir tarih var, çok derin bir kültür. Şehri çok seviyorum.”

Riskli ama eğlenceli

Riskli ama eğlenceli

Moda haftalarını hareketlendiren, sosyal medyaya sızan balon etekler sezonun popüler parçalarından biri oluverdi. Mini ve midi boylarıyla gördüğümüz bu etek modeli stile anında eğlence katıyor.

Güzel havanın tadını doğada çıkaralım

Güzel havanın tadını doğada çıkaralım

Havalar ısındı, kamp ve piknik sezonu da açıldı. Yemyeşil doğanın ve temiz havanın tadına açık hava etkinlikleriyle varmak isteyenlere 86 Entertainment Group’un koordinatör şefi Altuğ Tezer yeme-içme planlama önerileri verdi. Gastronometro şefleriyse pratik ton balıklı ve sebzeli wrap tarifi paylaştı.

27.04.2024Lezzetli Hayat
‘Hesaplar’ şaştı Kazık mı yiyoruz hakkını mı ödüyoruz

‘Hesaplar’ şaştı! Kazık mı yiyoruz hakkını mı ödüyoruz?

Fahiş fiyatlı yemeklerin boykot edilmesiyle ilgili fikir ve yorumlar genelde ikiye ayrılıyor. Kimileri restoranların günah keçisi ilan edilmesine karşı; alım gücümüzün düşmesini sorumlu gösteriyor. Kimileriyse enflasyondan aldıkları güçle fiyatların çok fazla abartıldığını söylüyor. İşin aslını gastronomi sektörünün tecrübeli isimlerine sorduk, restoran müşterilerinin görüşlerini aldık.

27.04.2024Lezzetli Hayat
‘Türk markalarını Körfez’e taşıdık’

‘Türk markalarını Körfez’e taşıdık’

Trendyol, küresel perakende ekosisteminin liderlerini buluşturan ve 23-24 Nisan’da Dubai’de düzenlenen The Retail Summit’e katılım gösterdiğini duyurdu.

27.04.2024Ekonomi
Faizler konut ve ihtiyaçta düştü taşıtta yükseldi

Faizler konut ve ihtiyaçta düştü taşıtta yükseldi

TL mevduat faizi ile ticari, ihtiyaç ve konut kredisi faizleri frene, taşıt kredisi faizleri ise gaza bastı. Merkez Bankası (TCMB) verileri, tüm kredi faizleri ile TL mevduat faizindeki rekor yükselişin hız kestiğini; ancak bu kez de taşıt kredisi faizlerinin son 22 yılın zirvesine ulaştığını ortaya koydu.

27.04.2024Ekonomi
En büyük elektrikli araç şovu... Pekin Otomobil Fuarı’nda çoğu elektrikli 117 yeni model tanıtılarak rekor kırıldı

En büyük elektrikli araç şovu... Pekin Otomobil Fuarı’nda çoğu elektrikli 117 yeni model tanıtılarak rekor kırıldı

Dünyanın en büyük otomobil fuarı  Uluslararası Pekin Otomobil Fuarı kapılarını açtı. Neredeyse adım atılacak yer olmayan fuarda çoğunluğu elektrikli 117 yeni model tanıtılarak bu alanda inanılması güç bir rekor kırıldı. Chery’nin 2025 yılında Türkiye’de de satışa sunmayı planladığı 1400 km menzilli Tiggo 9 PHEV, Xiaomi’nin ilk elektriklisi SU7, BYD’nin sportif konsepti Ocean M ve Mercedes-Benz’in elektrikli G Serisi şovun en çok dikkat çeken araçlarıydı.

27.04.2024Ekonomi
AK Parti’den o üyeye soruşturma

AK Parti’den o üyeye soruşturma

Kocaeli’de kavga sırasında kendini yere atan AK Parti meclis üyesi İbrahim Efe hakkında, partisi tarafından disiplin soruşturması başlatıldı.

27.04.2024Gündem

Yazar Sonuçları

ECE

ECE

M. Kutlukhan Perker çizdi...

27.04.2024
Fesatlık Tanrısı Loki kahraman olabilir mi

Fesatlık Tanrısı Loki kahraman olabilir mi

Marvel Sinematik Evreni’nin en ünlü antikahramanlarından Loki’yi 15 yıldır Tom Hiddleston canlandırıyor. Kökleri İskandinav mitolojisine dayanan ve ‘Fesatlık Tanrısı’ (The God of Mischief) olarak da anılan bu figüre ilk kez 2011 yılında “Thor” filminde hayat veren ünlü aktör, Disney Plus’ta yayınlanan “Loki” dizisinde de başrolde. Dizinin aynı zamanda yapımcısı da olan Tom Hiddleston’a, ‘Mobius’ rolüyle Owen Wilson eşlik ediyor. İki ünlü oyuncuyla Akademi’ye ait Samuel Goldwyn Sineması’nda bir araya geldik ve diziyi konuştuk.

27.04.2024
Cilt lekelerinde yeni tedavi yöntemleri

Cilt lekelerinde yeni tedavi yöntemleri

Cilt lekeleri, cildin hassas bölgelerinde, özellikle güneşe maruz kalan yerlerde yaygın olarak görülebilir. Bu lekeler, yaş ilerledikçe her cilt tipinde ortaya çıkabilir ve genellikle yaşlı, yorgun bir görünüme neden olurlar. Tedavide “Leke tedavisi kişiye özeldir” prensibi vurgulanır.

27.04.2024