GİRİŞ
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.688.365 haberi bulunmuştur.

Hürriyet Haberleri

Organları taklit eden ‘çip’ geliştiriliyor

Organları taklit eden ‘çip’ geliştiriliyor

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Hüseyin Avcı, organları taklit edebilen çip geliştiriyor. Avcı, Harvard Üniversitesi’nde öğrendiği bu yöntemle, Türkiye’de de hastalıklar için geliştirilecek tedavi yöntemlerinin süresini ve maliyetini azaltmayı amaçlıyor.

4.05.2024Eğitim
Bakan Işıkhan: 81 ilaç geri ödeme listesine alındı

Bakan Işıkhan: 81 ilaç geri ödeme listesine alındı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 81 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını duyurdu.

4.05.2024Ekonomi
Yargı unutulmaz bir geceyle veda ediyor

'Yargı' unutulmaz bir geceyle veda ediyor!

Üç sezondur ekrana gelen dizi Yargı’nın büyük final gecesine ilişkin detaylar belli oldu. 26 Mayıs Pazar günü İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan seyircili gösterimin tüm gelirinin Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacağı açıklandı. Biletleri satışa çıkan gecede, katılımcıları birçok sürpriz bekliyor.

4.05.2024Televizyon
GREEN CARD (YEŞİL KART) SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 2024 (dvprogram.state.gov) | DV Lottery Green Card başvuru sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı Kod ile Green Card sonuçları nasıl öğrenilir

GREEN CARD (YEŞİL KART) SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 2024 (dvprogram.state.gov) | DV Lottery Green Card başvuru sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? Kod ile Green Card sonuçları nasıl öğrenilir?

Green Card sonuçları 2024, ABD saati ile öğle saatlerinde erişime açılacak. ABD Yeşil Kart çekiliş sonuçları 2024 DV Lottery sorgulama ekranı ile erişime açılacak. Başvuruları 4 Ekim-7 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleşen ve ABD hükümeti tarafından verilen Green Card başvuru sonuçları tarihi için beklenen gün yaklaştı. Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de evlilik, çalışma ve yaşama hakkına sahip olmak isteyenlerin altı ay önce başvurularını yaptığı Green Card sonuçları DV Lottery ekranı üzerinden yayınlanacak. Green Card durum kontrol sırasında konfirmasyon numarası ile Green Card sonuçları öğrenilebilecek. Gözler şimdi dvprogram.state.gov ABD Yeşil Kart sonuçlarında. Peki, Green Card başvuru sonuçları nasıl öğrenilir ? DV Lottery Green Card sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte, DV Lottery Green Card başvuru sonuç ekranı ve detaylar...

4.05.2024Bilgi
Galatasarayda Okan Buruktan Wilfired Zaha kararı

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Wilfired Zaha kararı!

Galatasaray'da düzenli forma giyememekten şikayetçi olan Wilfried Zaha'nın Sivasspor karşılaşmasında da yedek kulübesinde olması bekleniyor.

4.05.2024Futbol
Günlük Burç Yorumları 4 Mayıs 2024 | Minimal Yaşam Tarzına Hazır Olun Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor İşte Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları 4 Mayıs 2024 | Minimal Yaşam Tarzına Hazır Olun! Bugün Hangi Burcu Neler Bekliyor? İşte Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Günlük burç yorumları 4 Mayıs 2024, Aygül Aydın yorumlarıyla paylaşıldı. Ay, Balık burcunda ilerliyor. Yaşam karmaşıklaştıkça, basit ve sade olan değerleri gözden kaçırıyorsun. Minimal yaşam tarzıyla gereksiz yüklerden kurtulabilir ve gerçek öz benliğinle tanışabilirsin. Günlük burç yorumları 4 Mayıs 2024 Cumartesi, her burç için ayrı ayrı merak ediliyor. Bugün aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Aygül Aydın 4 Mayıs günlük burç yorumları ile okurlarına önemli bilgiler verdi. 4 Mayıs 2024 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları 4 Mayıs 2024!

4.05.2024Astro Gündem
CANLI YAYIN: Emlak Konut Arnavutköy Kura Çekilişi Saat Kaçta KURA BAŞLADI THY Emlak Konut Kura Çekilişi Canlı Yayın Bilgisi

CANLI YAYIN: Emlak Konut Arnavutköy Kura Çekilişi Saat Kaçta? KURA BAŞLADI! THY Emlak Konut Kura Çekilişi Canlı Yayın Bilgisi!

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi canlı yayın ile başladı. Yaklaşık bir yıl önce THY Emlak Konut Kura Çekimi için başvuruda bulunan ve ön başvuru ücretini yatıran vatandaşlar, noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekimi için araştırmalarına başlamıştı. Yenişehir Evleri olarak da bilinen proje için geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, ilk teslimin 2025 yılında yapılacağını ifade etti. 2025'in Mayıs ayında teslim edilmesi beklenen ilk etapta ise 3 bin konutluk teslimin, THY personeline yapılacağı aktarıldı. Toplam 12 bin 897 adetlik bağımsız bölümden kalan kısımların ise tamamlandıkça teslim edilmesi planlanıyor. Peki, Emlak Konut Arnavutköy Kura Çekilişi Canlı Yayını Saat Kaçta? İşte, kura çekilişi hakkında detaylı bilgiler

4.05.2024Bilgi
Karsta 15 yaşındaki Damlasu Badandan 3 aydır haber yok

Kars'ta 15 yaşındaki Damlasu Badan'dan 3 aydır haber yok

Kars'ta 3 ay önce evinden kaçırılan 15 yaşındaki Damlasu Badan'dan hala haber alınamadı. Baba Erdem Badan, "Emniyet, 3 aydır kızımı aradıklarını ama bulamadıklarını söylüyor. Sanki yer yarılıp içine girdiler. Aldığım bir duyuma göre en son Tuzla sahilinde, İzmit bölgelerinde olduğunu söylediler. Bir dedektif gibi çalışıyorum ama gücüm yok. Elimde kızımın fotoğrafı sokak sokak geziyorum. Karşıma çıkanlara kımızın fotoğrafını gösterip gördüklerinde polise bilgi vermelerini istiyorum. Bir baba olarak feryat ediyorum" diye konuştu.

4.05.2024Haber
İstanbulspor Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

İstanbulspor Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

İstanbulspor Adana Demirspor maçı, deplasman ekibi için kritik önem arz ediyor. Ligden düşmesi kesinleşen İstanbulspor, alt sıralardan uzak durmaya çabalayan Adana Demirspor ile karşılaşacak. Ligde son haftalara girilmesiyle birlikte alınan puanların değeri de artmaya devam ediyor. Peki, İstanbulspor Adana Demirspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, o detaylar

4.05.2024Futbol
Matmazel Japonyada... Gördüğüm en kalabalık, en iyi kalpli şehir

'Matmazel' Japonya'da... 'Gördüğüm en kalabalık, en iyi kalpli şehir'

Başta rol aldığı Aşk-ı Memnu olmak üzere birçok dizi ve film için kamera karşısına geçen, tiyatro sahnesinde de oyunculuk yeteneğini 'konuşturan' Zerrin Tekindor, oğlu Hira ile birlikte bir Japonya gezisine çıktı.

4.05.2024Magazin
Son dakika haberleri: Gazzede son durum... Son hamle Türkiyeden geldi, İsrail giderek yalnızlaşıyor

Son dakika haberleri: Gazze'de son durum... Son hamle Türkiye'den geldi, İsrail giderek yalnızlaşıyor

İsrail'in Gazze'ye yönelik acımasız saldırıları 211 gündür sürüyor. Bölgede hayatını kaybeden sivillerin sayısı 34 bini aşarken, esir takası ve ateşkes anlaşmasına ilişkin müzakereler bugün Mısır'da devam edecek. Türkiye'nin İsrail'le olan ticareti durdurmasının yankıları bugün de devam etti. ABD medyası Tel Aviv'in giderek yalnızlaştığını yazdı. İsrail ise Türkiye'nin Filistin Yönetimi ile ticaretini sınırlandıracağını duyurdu.

4.05.2024Dünya
Karsta 15 yaşındaki Damlasu Badan evinden kaçırıldı 3 aydır haber alınamıyor

Kars'ta 15 yaşındaki Damlasu Badan evinden kaçırıldı! 3 aydır haber alınamıyor

Kars'ta 3 ay önce evinden kaçırılan 15 yaşındaki Damlasu Badan'dan hala haber alınamadı. Baba Erdem Badan, "Emniyet, 3 aydır kızımı aradıklarını ama bulamadıklarını söylüyor. Sanki yer yarılıp içine girdiler. Aldığım bir duyuma göre en son Tuzla sahilinde, İzmit bölgelerinde olduğunu söylediler. Bir dedektif gibi çalışıyorum ama gücüm yok. Elimde kızımın fotoğrafı sokak sokak geziyorum. Karşıma çıkanlara kımızın fotoğrafını gösterip gördüklerinde polise bilgi vermelerini istiyorum. Bir baba olarak feryat ediyorum" diye konuştu.

4.05.2024Gündem
Öğretmenin Doğuşu’nu halk oyunlarıyla anlattılar

Öğretmenin Doğuşu’nu halk oyunlarıyla anlattılar

Öğretmenlerden oluşan halk oyunları topluluğu, İstanbul TİM Gösteri Merkezi’nde halay, horon, zeybek ve balkan oyunlarıyla izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Gösteriyi seyretmeye gelenler kapılarda uzun kuyruklar oluşturdu.

4.05.2024Eğitim
İşlenmemiş altın rezerv kotası artırıldı

İşlenmemiş altın rezerv kotası artırıldı

Borsa İstanbul, kıymetli madenler aracı kuruluşları arasında dağıtılmak üzere rezerv olarak ayrılan kota miktarının 10 kilogram artırıldığını duyurdu.

4.05.2024Ekonomi
Kağıthane’de bir kişi, otomobilde başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu

Kağıthane’de bir kişi, otomobilde başından silahla vurulmuş halde ölü bulundu

İstanbul Kağıthane’de bir kişi, park halindeki otomobilin içerisinde kafasından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

4.05.2024Haber
Diyarbakır’da hırsızlık şüphelilerine Tırpan operasyonu

Diyarbakır’da hırsızlık şüphelilerine 'Tırpan' operasyonu

Diyarbakır'da Ramazan Bayramı’nda bazı evlere ve Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde otobüslere girerek uyuyan yolcuların değerli eşyalarını çalan şüphelilere yönelik polisin düzenlediği ‘Tırpan’ operasyonunda 6 kişi yakalanıp, tutuklandı. Şüphelilerin çaldıkları televizyonu motosiklete yükleyip götürme ve yolcu otobüsünde uyuyan yolcuların eşyalarını çalma anları güvenlik kameralarına yansıdı.

4.05.2024Gündem
Antalyada parkta dinlenmek için banka oturdu... Aniden yere yığılarak hayatını kaybetti

Antalya'da parkta dinlenmek için banka oturdu... Aniden yere yığılarak hayatını kaybetti

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde çocuk parkında dinlenmek üzere banka oturan Ercan Çiçek (52) aniden yere yığılarak hayatını kaybetti.

4.05.2024Gündem
Samsunspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda Süper Lig 35. hafta Samsunspor Trabzonspor maçı canlı yayın bilgisi

Samsunspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Süper Lig 35. hafta Samsunspor Trabzonspor maçı canlı yayın bilgisi

Süper Lig’in 35. haftasında bugün Samsunspor Trabzonspor maçı heyecanı yaşanacak. Samsunspor - Trabzonspor maçı hakemi Abulkadir Bitigen olacak. Maçın yardımcı hakemleri ise Mustafa Savranlar ve Anıl Usta olacak. Peki, Samsunspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Süper Lig 35. hafta Samsunspor Trabzonspor maçı canlı yayın bilgisi

4.05.2024Futbol
İliç’teki maden ocağında 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı

İliç’teki maden ocağında 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden sahasında meydana gelen heyelanda iki işçiye daha ulaşıldığını duyurdu.

4.05.2024Haber
İlhan Palut: Beraberliği bile düşünmediğimiz maçta rakibimize yenildik

İlhan Palut: Beraberliği bile düşünmediğimiz maçta rakibimize yenildik

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Lig'in 35. haftasında Beşiktaş'a 3-2 yenildikleri maçı değerlendirdi. İlhan Palut, Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, ligi daha iyi bir konumda bitirmek için çaba sarf ettiklerini dile getirerek, “Beraberliği bile düşünmediğimiz maçta rakibimize yenildik” dedi.

4.05.2024Süper Lig
Feyyaz Uçar: Kimse bize ayar vermeye kalkmasın

Feyyaz Uçar: Kimse bize ayar vermeye kalkmasın

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Süper Lig'in 35. haftasında Çaykur Rizespor'u 3-2 yendikleri karşılaşmanın ardından konuştu.

4.05.2024Süper Lig
Survivor Anlat Bakalım kim kazandı 3 Mayıs 2024 Dün akşam Survivor ödül oyununu hangi takım aldı Dominikte eğlence dolu anlar... İşte yemek ödülünü kazanan takım

Survivor Anlat Bakalım kim kazandı 3 Mayıs 2024? Dün akşam Survivor ödül oyununu hangi takım aldı? Dominik'te eğlence dolu anlar... İşte yemek ödülünü kazanan takım!

Dün akşam Survivor'da Anlat Bakalım ödül oyunu eğlenceli anlara sahne oldu. Survivor anlat bakalım kim kazandı? sorusu dün geceki eğlence dolu oyunun ardından yanıtını buldu. Dokunulmazlık oyunları sonrası Anlat Bakalım oyunu ekranlara gelen Survivor All Star'ın 3 Mayıs tarihli 102. son bölümünde, kırmızı ve mavi takım anlat bakalım oyununda karşılaştı. En çok kelime bilenin kazanacağı oyunda yarışmacılar yiyecek ödülü için mücadele verdi. Keyifli anların yaşandığı oyunda renkli görüntüler ortaya çıktı. Peki, Survivor ödülü kim kazandı? Survivor All Star anlat bakalım ödülünü hangi takım aldı? İşte, ödülü kazanan takım ve yeni bölüm fragmanı.

4.05.2024Televizyon
Kağıthanede korkunç olay: Otomobilde başından vurulmuş halde ölü bulundu

Kağıthane'de korkunç olay: Otomobilde başından vurulmuş halde ölü bulundu

İstanbul Kağıthane’de bir kişi, park halindeki otomobilin içerisinde kafasından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

4.05.2024Gündem
Bu hafta sonu ne sınavı var, bugün hangi sınavlar yapılacak 4-5 Mayıs ÖSYM-MEB sınav takvimi

Bu hafta sonu ne sınavı var, bugün hangi sınavlar yapılacak? 4-5 Mayıs ÖSYM-MEB sınav takvimi!

Bugün hangi sınav var sorusu cumartesi sabahı ile araştırılmaya başlandı. 4-5 Mayıs ÖSYM ve MEB sınav takvimi öğrenciler tarafından merak ediliyor. Cumartesi ve Pazar günü ne sınavı var, kurumların takvimi ile belli oldu. Her hafta sonu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve bazı özel kurumların sınavları gerçekleştiriliyor. Bu sınavlara birçok yaş grubundan binlerce kişi katılım gösteriyor. Peki Bu hafta sonu ne sınavı var, hangi sınavlar yapılacak? 4-5 Mayıs ÖSYM-MEB sınav takvimi!

4.05.2024Bilgi
Yağışlı hava tüm yurdu etkisi altına alıyor... Meteorolojiden yeni hava durumu raporu

Yağışlı hava tüm yurdu etkisi altına alıyor... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu

Meteoroloji'nin yeni hava durumu raporuna göre bugün yurdun tamamında sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar güney ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalırken yağışlar Doğu Karadeniz, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Osmaniye, Kahramanmaraş, Niğde, Aksaray, Nevşehir, Kayseri, Sivas, Kastamonu, Sinop, Amasya, Tokat, Malatya, Erzincan, Tunceli, Şırnak, Hakkari ve Adıyaman çevreleri ile Adana'nın kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olacak. İşte 4 Mayıs cumartesi hava durumu raporu...

4.05.2024Haber
AUZEF SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI | 2024 AUZEF bahar dönemi vize sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak İstanbul Üniversitesi AUZEF ara sınav soru ve cevap anahtarı PDF ekranı bilgisi

AUZEF SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI? | 2024 AUZEF bahar dönemi vize sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? İstanbul Üniversitesi AUZEF ara sınav soru ve cevap anahtarı PDF ekranı bilgisi!

AUZEF soruları ve cevapları 2024 yılı bahar dönemi sınavları ile gündeme geldi. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ara sınavları 4-5 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. 112 sınav merkezinde yapılacak olan vize sınavlarında öğrencilere her ders için 20 soru sorulacak ve 30 dakika süre verilecek. Sınavlar, Cumartesi ve Pazar günleri sabah ve öğle olmak üzere toplam 3 oturumda tamamlanacak. AUZEF sınav soruları ve cevapları, aksis.istanbul.edu.tr adresindeki AUZEF Yeni Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden paylaşılacak. Peki, AUZEF vize soru ve cevapları yayınlandı mı? AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, AUZEF soruları ve cevap anahtarı PDF ekranı bilgisi

4.05.2024Bilgi
Serenay Sarıkaya ve Mert Demirin olaylı gecesi

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir’i görüntülemek isteyen gazetecileri Giritli Restoran’ın çalışanları tehdit etti. Mekânın sahibi bir gazeteciyi de darp etti.

4.05.2024Hayat
İstanbul’da Daltonlar suç örgütüne yönelik operasyon: 14 şüpheli yakalandı

İstanbul’da 'Daltonlar' suç örgütüne yönelik operasyon: 14 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’un Kağıthane Esenyurt, Beylikdüzü, Başakşehir, Bahçelievler, Küçükçekmece ve Beşiktaş ilçelerinde düzenlenen 'Mahzen-37 Operasyonları'nda elebaşılığını Beratcan Gökdemir’in yaptığı organize suç örgütü üyesi 14 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

4.05.2024Haber
Sarımsağın faydaları say say bitmiyor Sütte kaynatıp tüketirseniz bakın neler oluyor

Sarımsağın faydaları say say bitmiyor! Sütte kaynatıp tüketirseniz bakın neler oluyor?

Ağır kokusundan dolayı tüketiminden kaçınanlar çok olsa da sarımsak tam bir sağlık deposu… Ayrıca yemeklere müthiş bir lezzet veriyor. Sofralarımızın olmazsa olmazı sarımsağın sağlığa katkılarını Uzman Diyetisyen Şebnem Kandıralı Yıldırım’dan dinledik.

4.05.2024Sağlık
Göl manzaralı hafta sonu tatili… Hepsi İstanbul ve Ankara’nın yanı başında | 7 ŞEHİR 8 ÖNERİ

Göl manzaralı hafta sonu tatili… Hepsi İstanbul ve Ankara’nın yanı başında | 7 ŞEHİR 8 ÖNERİ

İş temposundan ve şehrin gürültüsünden uzaklaşmak için göl kenarında tatil yapmanın şimdi tam zamanı… Peki hangi göller tercih edilmeli? İşte İstanbul ve Ankara’ya yakın doğanın içinde vakit geçirilecek birbirinden güzel 8 göl…

4.05.2024Seyahat
Yargının Tuğçesi Merve Ateş: O sahneleri okuyunca ağladım

Yargı'nın Tuğçe'si Merve Ateş: O sahneleri okuyunca ağladım

Kanal D’nin ilgiyle izlenen ve finale yaklaşan dizisi “Yargı”da Tuğçe karakterini canlandıran Merve Ateş ile bir araya geldik. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümlerde işlenen cinsel istismar konusunda sergilediği performansla övgü dolu yorumlar alan genç oyuncu, senaryoyu ilk okuduğunda ağladığını itiraf etti: “Direkt ağladım. Eve gittim bir daha ağladım ve şunu dedim kendime: Yapacak bir şey yok. Tuğçe’sin. Yapacaksın. Ekibine güven, senaryoya güven, hocalarına güven.”

4.05.2024Televizyon
Beşiktaş, Çaykur Rizespor karşısında penaltı bekledi Eski hakemler ne dedi Bunun affı yok

Beşiktaş, Çaykur Rizespor karşısında penaltı bekledi! Eski hakemler ne dedi? 'Bunun affı yok'

Beşiktaş, Süper Lig'in 35. haftasında Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup etti. Eski hakemler, karşılaşmadaki tartışmalı pozisyonları değerlendirdi.

4.05.2024Futbol
Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul’da Daltonlar suç örgütüne yönelik operasyon 14 şüpheli yakalandı

Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul’da 'Daltonlar' suç örgütüne yönelik operasyon! 14 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’un Kağıthane Esenyurt, Beylikdüzü, Başakşehir, Bahçelievler, Küçükçekmece ve Beşiktaş ilçelerinde düzenlenen 'Mahzen-37 Operasyonları'nda elebaşılığını Beratcan Gökdemir’in yaptığı organize suç örgütü üyesi 14 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

4.05.2024Gündem
Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçı sonrası flaş sözler 90+7de gelen galibiyete rağmen eleştiri: Kabul edilemez

Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçı sonrası flaş sözler! 90+7'de gelen galibiyete rağmen eleştiri: Kabul edilemez

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk eden Beşiktaş sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Hürriyet yazarlarından Güntekin Onay ve Uğur Meleke mücadeleyi değerlendirdi.

4.05.2024Futbol
Üç Kız Kardeş’in mutlu vedası

'Üç Kız Kardeş’in mutlu vedası

Kanal D’de üç sezondur izleyiciyle buluşan ve son yılların en çok konuşulan dizilerinden biri olan “Üç Kız Kardeş”, bu akşam yayınlanacak 84’üncü bölümüyle ekrana veda ediyor. Dizinin başrol oyuncuları, son bölüm için “Seyircilerimizi çok mutlu olacakları, güzel bir final bekliyor” dedi.

4.05.2024Televizyon
Bahadır Özdenerden Sharon Stonea yanıt

Bahadır Özdener'den Sharon Stone'a yanıt

SHARON Stone’un “Kurtlar Vadisi” açıklaması sosyal medyada gündem oldu. 2005 yılında Andy Garcia ile birlikte dizide konuk oyuncu olarak rol alan ünlü yıldızın “Sette kimse İngilizce konuşmuyordu” sözlerine dizinin senaristlerinden Bahadır Özdener’den yanıt geldi.

4.05.2024Televizyon
Rol aldığı dizi bile yayından kalktı... Cinsel taciz itirafı ünlü oyuncunun sonunu getirdi

Rol aldığı dizi bile yayından kalktı... Cinsel taciz itirafı ünlü oyuncunun sonunu getirdi

Gösteri dünyasında ünlü olmak o kadar da kolay değil kuşkusuz... Bugün "paraya para demeyen" ünlülerin hayatlarına baktığınızda bu durumu görürsünüz zaten. Çoğu epey zorluk çektikten sonra bugün bulundukları noktaya gelip rahat bir yaşama erişti.

4.05.2024Magazin
Bakan Bayraktar açıkladı: İliçteki maden faciasında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Bakan Bayraktar açıkladı: İliç'teki maden faciasında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden sahasında meydana gelen heyelanda iki işçiye daha ulaşıldığını duyurdu.

4.05.2024Gündem
Meteorolojiden yeni hava durumu raporu: Yurdun tamamında yağış var 15 kente sarı kodlu uyarı

Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: Yurdun tamamında yağış var! 15 kente sarı kodlu uyarı

Meteoroloji'nin yeni hava durumu raporuna göre bugün yurdun tamamında sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıklar güney ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalırken yağışlar Doğu Karadeniz, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Osmaniye, Kahramanmaraş, Niğde, Aksaray, Nevşehir, Kayseri, Sivas, Kastamonu, Sinop, Amasya, Tokat, Malatya, Erzincan, Tunceli, Şırnak, Hakkari ve Adıyaman çevreleri ile Adana'nın kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olacak. İşte 4 Mayıs cumartesi hava durumu raporu...

4.05.2024Gündem
MSB açıkladı: Yıldırım düşmesi sonucunda 1 asker şehit oldu

MSB açıkladı: Yıldırım düşmesi sonucunda 1 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe operasyonu bölgesinde yıldırım düşmesi sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen'in şehit olduğunu açıkladı.

4.05.2024Gündem
Beca ikinci yılını etkinliklerle kutluyor: Bol bol sürpriz, tabak tabak lezzet

Beca ikinci yılını etkinliklerle kutluyor: Bol bol sürpriz, tabak tabak lezzet

Etiler’deki bir ara sokakta iki katlı, şirin mi şirin bir villa... Beca’nın gecesi ayrı, gündüzü ayrı hareketli. Mekân şu sıralar şehirdeki ikinci yılını doldururken yenilenen menüsünü de servis etmeye başladı.

Menüsünün  yıldızları arttı

Menüsünün yıldızları arttı

Yenilenen Gallada’da çok sevilen ikonik lezzetler yerinde duruyor, yenilerden mangal köfte ve lahmacun dumpling de menünün yıldızlarından olmaya aday. Tadımda Fatih’le (Tutak) bu değişimin arkasındaki vizyonu da konuştum.

‘Benim derdim hep güzel müzik üretmek oldu, tipim şekil olsun gibi şeylerle  hiç uğraşmadım’

‘Benim derdim hep güzel müzik üretmek oldu, tipim şekil olsun gibi şeylerle hiç uğraşmadım’

Koray Candemir müziğiyle, tarzıyla ve duruşuyla Türk rock müziğinin zamansız isimlerinden. Kargo grubuyla tanındı, gruptan ayrıldı, solo albümlerle müziğe devam etti, bir dönem yaşadıklarını şöyle anlatıyor: “Adresimi bulup eve geliyor, kapılarda yatıyorlardı.” Kargo 16 yıl aradan sonra ‘Yarına Kalan Şarkılar’ albümü kapsamında orijinal kadrosuyla bir araya gelerek özel bir konser serisine hazırlanıyor. Öncesinde Candemir’le buluştuk. Dünden bugüne hayatını, Kargo’yu, solo çalışmalarını ve aşkı konuştuk: “Şıpsevdi değilimdir, hep uzun ilişkilerim oldu.”

Güneşe karşı kalkan

Güneşe karşı kalkan

Yaz boyunca cildimizi güneşin zararlı etkilerinden korumak için güneşten koruyucu kremler kullanmamızı öneriyor uzmanlar. Kırışıklıklardan, lekelerden ve güneş yanıklarından kaçınmak için hangi ürünleri kullanmamız gerek? Jürimiz en iyi ürünleri seçti.

Yazar Sonuçları

Filistin için formül aranıyor

Filistin için formül aranıyor

TÜRKİYE, 9,5 milyar dolarlık ticaret hacmi olan İsrail’e ihracat ve ithalat işlemlerini tüm ürünleri kapsayacak şekilde durdurdu.

4.05.2024
Her şeyi evleneceğim insanla yaşamak istiyorum

Her şeyi evleneceğim insanla yaşamak istiyorum

Hayatıma giren insanlarla uzun süreli bir beraberlik yaşayamıyorum. Bunun nedeni ise onlara fazla yaklaşamamam, yani onlarla öpüşmek falan istemiyorum. Çünkü ben her şeyi evleneceğim insanla yaşamak istiyorum.

4.05.2024
Tenis oyuncusu olmaya  çalışırken kendimi  delirtiyordum

Tenis oyuncusu olmaya çalışırken kendimi delirtiyordum

Zendaya, ödüllü “Call Me By Your Name” filminden tanıdığımız İtalyan yönetmen Luca Guadagnino’nun son filmi “Challengers”da genç ve yetenekli bir tenis oyuncusu ve daha sonra antrenör olarak karşımıza çıkıyor. Barbaros Tapan, Zendaya ile Beverly Hills Maybourne Otel’de Kelebek için buluştu .

4.05.2024
Nefertiti boynu

Nefertiti boynu

Estetik dünyasında son yıllarda popülerlik kazanan uygulamalardan biri olan boyun botoksu, ‘Nefertiti boynu’ elde etmek isteyenler arasında ilgi görüyor.

4.05.2024
24 metre boyunca  bahar ve sakura

24 metre boyunca bahar ve sakura

Daha önce Yumoş Sokak, Ferahlık Treni gibi çalışmalar yapan giysi bakım markası Yumoş, bu kez de metroyu Kanyon AVM’ye bağlayan yolu Yumoş Sakura Tüneli’ne çevirmiş.

4.05.2024
ECE

ECE

M. Kutlukhan Perker çizdi...

4.05.2024